Google Website Optimizer standalone gelanceerd

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Na ruim 1 jaar in béta te hebben gedraaid stelt Google sinds deze week de Google Website Optimizer ook voor niet-Adwords klanten gratis ter beschikking. Met de Google Website Optimizer is het mogelijk om aan de hand van eenvoudige A/B split tests of uitgebreidere Multi-Variate tests landingspagina’s te optimaliseren in het kader van conversie-optimalisatie.

Waarom Website Optimizer gebruiken?
Google’s Website Optimizer is geschikt voor alle organisaties die meer rendement willen halen uit de website of webwinkel. De tool kan worden ingezet voor bijvoorbeeld het testen van usability aspecten van de website, of ter verbetering van harde metrieken als conversie naar sales, offerteaanvraag of wat voor call to action dan ook.

Google Website OptimizerTraffic Builders heeft inmiddels veel ervaring met de inzet van de Google Website Optimizer ten behoeve van conversie-optimalisatie. Zo wordt de Website Optimizer ingezet bij het testen van landingspagina’s van Google Adwords en Yahoo Search Marketing campagnes. Uit deze tests blijkt dat zelfs het toevoegen van een simpele tekstlink de gewenste conversie met tientallen procenten kan verbeteren.

Meer weten over de Google Website Optimizer?
Zie voor meer informatie:

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.