Wolter Tjeenk Willink 24 april 2008 / Customer Experience Optimization
Leestijd: < 1 minuten

Na ruim 1 jaar in béta te hebben gedraaid stelt Google sinds deze week de Google Website Optimizer ook voor niet-Adwords klanten gratis ter beschikking. Met de Google Website Optimizer is het mogelijk om aan de hand van eenvoudige A/B split tests of uitgebreidere Multi-Variate tests landingspagina’s te optimaliseren in het kader van conversie-optimalisatie.

Waarom Website Optimizer gebruiken?
Google’s Website Optimizer is geschikt voor alle organisaties die meer rendement willen halen uit de website of webwinkel. De tool kan worden ingezet voor bijvoorbeeld het testen van usability aspecten van de website, of ter verbetering van harde metrieken als conversie naar sales, offerteaanvraag of wat voor call to action dan ook.

Google Website OptimizerTraffic Builders heeft inmiddels veel ervaring met de inzet van de Google Website Optimizer ten behoeve van conversie-optimalisatie. Zo wordt de Website Optimizer ingezet bij het testen van landingspagina’s van Google Adwords en Yahoo Search Marketing campagnes. Uit deze tests blijkt dat zelfs het toevoegen van een simpele tekstlink de gewenste conversie met tientallen procenten kan verbeteren.

Meer weten over de Google Website Optimizer?
Zie voor meer informatie:

 

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google Website Optimizer standalone gelanceerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.