Google Website Optimizer standalone gelanceerd

Geschatte leestijd: 1 minuten

Na ruim 1 jaar in béta te hebben gedraaid stelt Google sinds deze week de Google Website Optimizer ook voor niet-Adwords klanten gratis ter beschikking. Met de Google Website Optimizer is het mogelijk om aan de hand van eenvoudige A/B split tests of uitgebreidere Multi-Variate tests landingspagina’s te optimaliseren in het kader van conversie-optimalisatie.

Waarom Website Optimizer gebruiken?
Google’s Website Optimizer is geschikt voor alle organisaties die meer rendement willen halen uit de website of webwinkel. De tool kan worden ingezet voor bijvoorbeeld het testen van usability aspecten van de website, of ter verbetering van harde metrieken als conversie naar sales, offerteaanvraag of wat voor call to action dan ook.

Google Website OptimizerTraffic Builders heeft inmiddels veel ervaring met de inzet van de Google Website Optimizer ten behoeve van conversie-optimalisatie. Zo wordt de Website Optimizer ingezet bij het testen van landingspagina’s van Google Adwords en Yahoo Search Marketing campagnes. Uit deze tests blijkt dat zelfs het toevoegen van een simpele tekstlink de gewenste conversie met tientallen procenten kan verbeteren.

Meer weten over de Google Website Optimizer?
Zie voor meer informatie:

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement