IAM 2011 (RAI, Amsterdam) - Traffic Builders gastspreker op 15 juni

Geschatte leestijd: 2 minuten

IAM 2011 – het grootste online marketing event van Nederland – komt eraan. Kies uit ruim 90 sessies over online advertising, performance based marketing, webdesign for conversion, social media, mobile marketing, analytics, online video & advertising en méér. Traffic Builders verzorgt als gastspreker op woensdag 15 juni de sessie ‘Linkbuilding anno 2011: SEO strategieën voor het opbouwen van online autoriteit’.

IAM 2011 vindt plaats op 15 & 16 juni in de Amsterdamse RAI, en staat als ‘Interactive Advertising & Marketing Event’ garant voor een jouw online marketing update. Gedurende twee dagen zal IAM’11 dé ontmoetingsplek zijn voor online geïnteresseerd Nederland.

iam 2011 - interactive marketing event - 15   16 juni rai amsterdam.jpg

Dompel je onder in maar liefst 1500 m2 online expertise en meer dan 90 inhoudelijke sessies. Je kunt zelf je programma samenstellen. Experts, sessies, masterclasses, workshops, round tables, launches, debatten en social media bar: je vindt het hier allemaal.

TIP: Ga vooral ook eens kijken bij de sessie van Traffic Builders op 15 juni: ‘Linkbuilding anno 2011: SEO strategieën voor het opbouwen van online autoriteit’ (lees onder meer hierover). Meld je hier aan voor deze sessie.

Sessie Traffic Builders – ‘Linkbuilding anno 2011: SEO strategieën voor het opbouwen van online autoriteit’

Woensdag 15 juni – 13:00-13:30 uur – Theater 8

Wolter Tjeenk-Willink gaat tijdens zijn 30 minuten durende sessie in op het speelveld ‘online authority building’, een zeer belangrijk onderdeel van zoekmachine-optimalisatie (SEO) Doel: topposities behalen in zoekmachines, én behouden.

Samenvatting inhoud sessie:

Link building of ‘authority building’ is één van de meest belangrijke en tegelijkertijd onbekende onderdelen van zoekmachine-optimalisatie (SEO). Zoekmachines als Google zijn steeds beter in staat om de relevantie en autoriteit van een website voor een bepaalde zoekopdracht te bepalen. Simpelweg aanmelden bij directories en soortgelijke initiatieven is in concurrerende markten niet langer voldoende om topposities in de zoekmachines te behalen, èn te behouden. In deze sessie voor gevorderde online marketeers geeft Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders – het #1 zoekmachinemarketingbureau van Nederland uit de Emerce 100 in 2010 – inzage in minimaal 10 effectieve authority building strategieën en diverse praktijkcases.

Wees erbij, wel eerst even aanmelden

Graag zien we je op 15 juni (meld je dan hier aan), tot dan!

Bekijk hier het volledige programma van IAM 2011


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.