Wolter Tjeenk Willink 06 juni 2011 / Zoekmachine Adverteren (SEA)
Leestijd: 2 minuten

IAM 2011 – het grootste online marketing event van Nederland – komt eraan. Kies uit ruim 90 sessies over online advertising, performance based marketing, webdesign for conversion, social media, mobile marketing, analytics, online video & advertising en méér. Traffic Builders verzorgt als gastspreker op woensdag 15 juni de sessie ‘Linkbuilding anno 2011: SEO strategieën voor het opbouwen van online autoriteit’.

IAM 2011 vindt plaats op 15 & 16 juni in de Amsterdamse RAI, en staat als ‘Interactive Advertising & Marketing Event’ garant voor een jouw online marketing update. Gedurende twee dagen zal IAM’11 dé ontmoetingsplek zijn voor online geïnteresseerd Nederland.

iam 2011 - interactive marketing event - 15   16 juni rai amsterdam.jpg

Dompel je onder in maar liefst 1500 m2 online expertise en meer dan 90 inhoudelijke sessies. Je kunt zelf je programma samenstellen. Experts, sessies, masterclasses, workshops, round tables, launches, debatten en social media bar: je vindt het hier allemaal.

TIP: Ga vooral ook eens kijken bij de sessie van Traffic Builders op 15 juni: ‘Linkbuilding anno 2011: SEO strategieën voor het opbouwen van online autoriteit’ (lees onder meer hierover). Meld je hier aan voor deze sessie.

Sessie Traffic Builders – ‘Linkbuilding anno 2011: SEO strategieën voor het opbouwen van online autoriteit’

Woensdag 15 juni – 13:00-13:30 uur – Theater 8

Wolter Tjeenk-Willink gaat tijdens zijn 30 minuten durende sessie in op het speelveld ‘online authority building’, een zeer belangrijk onderdeel van zoekmachine-optimalisatie (SEO) Doel: topposities behalen in zoekmachines, én behouden.

Samenvatting inhoud sessie:

Link building of ‘authority building’ is één van de meest belangrijke en tegelijkertijd onbekende onderdelen van zoekmachine-optimalisatie (SEO). Zoekmachines als Google zijn steeds beter in staat om de relevantie en autoriteit van een website voor een bepaalde zoekopdracht te bepalen. Simpelweg aanmelden bij directories en soortgelijke initiatieven is in concurrerende markten niet langer voldoende om topposities in de zoekmachines te behalen, èn te behouden. In deze sessie voor gevorderde online marketeers geeft Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders – het #1 zoekmachinemarketingbureau van Nederland uit de Emerce 100 in 2010 – inzage in minimaal 10 effectieve authority building strategieën en diverse praktijkcases.

Wees erbij, wel eerst even aanmelden

Graag zien we je op 15 juni (meld je dan hier aan), tot dan!

Bekijk hier het volledige programma van IAM 2011

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on IAM 2011 (RAI, Amsterdam) – Traffic Builders gastspreker op 15 juni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/