Wat maakt werken bij TB zo leuk?

Ten eerste de sfeer! Deze is echt ongekend en uniek. De collega’s hier zijn te gek en zorgen ervoor dat ik iedere dag weer zin heb om deze kant op te gaan.

Ten tweede is mijn functie waanzinnig leuk. Ik krijg alle vrijheid om mijn eigen koers te bepalen om zo het beste resultaat voor mijn klanten te behalen. Ik ben dan ook niet alleen verantwoordelijk voor de doelstellingen van de klant, maar ook voor de klanttevredenheid. Dat we die eigen verantwoordelijkheid voor ons klantenportfolio hebben, zegt veel over het vertrouwen dat we hier krijgen. Dat zie je ook terug in de ruimte voor eigen initiatief: er is tijd om eigen invulling te geven aan werkzaamheden en suggesties te doen in de organisatie. Zo heb ik eigen coachingsmodel ontwikkeld en toegepast binnen het team.

Tenslotte is de waardering die we als medewerkers krijgen groot. Met een uitgebreid kerstdiner, een jaarlijks driedaags weekend naar het buitenland met het hele bedrijf en andere, kleine uitingen van waardering met bijvoorbeeld Sinterklaas. Dit zijn hele fijne extra’s

Wat zijn de ontwikkelingsmogelijkheden?

Je hebt als consultant de mogelijkheden om je verschillende kanten op te bewegen binnen Traffic Builders. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor jouw ontwikkeling, dus dat betekent dat je zelf kunt aangeven wat je wilt en hier kun je je zelf sterk voor maken. Zo hebben meerdere collega’s al switches gemaakt in functie, werkzaamheden of niveau. Dat laatste gaat van junior via medior naar senior en hierbij is het voor iedereen duidelijk wat er van je wordt verwacht binnen elk niveau.

Hoe is de samenwerking/sfeer met collega’s?

Voor mij kenmerkt respect dit als eerste. Hiermee bedoel ik respect in de breedste zin van het woord. Of je nu een bepaalde afkomst hebt of een bepaalde leeftijd, dat je zelf bepaalt mee te doen aan de vrijdagmiddagborrels of liever naar huis gaat, alles is oké. Er is veel begrip voor elkaar. Het mooie van die diverse afkomsten is trouwens ook het eten! Bij verjaardagen krijgen we traktaties uit verschillende hoeken van de wereld, super lekker! Op mijn verjaardag trakteer ik bijvoorbeeld altijd spekkoek.

Verder is humor een belangrijk aspect van onze werkdag. Er is altijd een moment voor een grapje hier of een babbeltje daar tussen de serieuze momenten door. En als een collega ons gaat verlaten, wordt deze met een roast, net zoals Comedy Central dit doet, uitgezwaaid: we only roast the ones we love gaat hier zeker op!

Doordat we op zo’n fijne manier met elkaar omgaan, zie je dat collega’s elkaar ook privé zien en buiten werktijd dingen samen organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een game night, samen sporten, meedoen aan een voetbaltoernooi of een vast koffiemoment bij de koffiebar beneden in het WTC.

Benieuwd naar onze vactures?

Check deze dan hier en hopelijk zien we je snel bij ons op kantoor!

Solliciteer op een van de openstaande functies

Ben jij de nieuwe collega van Cherrelle?

Vul het formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Solliciteer direct

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.