Nieuwe Google SEO Starter Guide (versie 2010)

Zo’n 2 jaar geleden publiceerde Google de ‘SEO Starter Guide’: een handig (en in 40 talen vertaald) document dat webmasters helpt met zoekmachine optimalisatie (SEO). Nu heeft de zoekreus een update van de eigen SEO Starter Guide als download beschikbaar gesteld.

In de nieuwe versie van de SEO Starter Guide wordt nog meer uitgelegd, met gebruikmaking van meer voorbeelden.Webmasters die relatief onbekend zijn met seo (search engine optimization), zullen interessante informatie vinden. Verwacht overigens niet, zoals Google zelf in de inleiding ook aangeeft, allerlei ‘geheimen’ die je website automatisch hoger zullen gaan ranken. Maar door de seo-tips en aanbevelingen waar mogelijk en/of nodig te integreren in je website(s), maak je het zoekmachines wel makkelijker om je online content te vinden, indexeren en begrijpen.

Verbeterpunten Google SEO Starter Guide, versie 2010

  • Verklarende woordenlijst
  • Meer voorbeelden en ondersteunende afbeeldingen
  • Optimalisatietips voor mobiele toepassingen
  • Verbeterde leesbaarheid

Download hier de Google SEO Starter Guide, versie 2010

Wil je meer weten over zoekmachine optimalisatie en dit in de praktijk toepassen? Download hier voor een goede (eerste) kennismaking de nieuwe Google SEO Starter Guide versie 2010.

google seo starter guide.jpg