Niels Bijvoet 08 oktober 2010 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Zo’n 2 jaar geleden publiceerde Google de ‘SEO Starter Guide’: een handig (en in 40 talen vertaald) document dat webmasters helpt met zoekmachine optimalisatie (SEO). Nu heeft de zoekreus een update van de eigen SEO Starter Guide als download beschikbaar gesteld.

In de nieuwe versie van de SEO Starter Guide wordt nog meer uitgelegd, met gebruikmaking van meer voorbeelden.Webmasters die relatief onbekend zijn met seo (search engine optimization), zullen interessante informatie vinden. Verwacht overigens niet, zoals Google zelf in de inleiding ook aangeeft, allerlei ‘geheimen’ die je website automatisch hoger zullen gaan ranken. Maar door de seo-tips en aanbevelingen waar mogelijk en/of nodig te integreren in je website(s), maak je het zoekmachines wel makkelijker om je online content te vinden, indexeren en begrijpen.

Verbeterpunten Google SEO Starter Guide, versie 2010

  • Verklarende woordenlijst
  • Meer voorbeelden en ondersteunende afbeeldingen
  • Optimalisatietips voor mobiele toepassingen
  • Verbeterde leesbaarheid

Download hier de Google SEO Starter Guide, versie 2010

Wil je meer weten over zoekmachine optimalisatie en dit in de praktijk toepassen? Download hier voor een goede (eerste) kennismaking de nieuwe Google SEO Starter Guide versie 2010.

google seo starter guide.jpg

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Nieuwe Google SEO Starter Guide (versie 2010)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/