Ben je ambitieus als het gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling? Werk je graag aan uitdagende digital marketing projecten? Zoek je naar een professionele èn plezierige no-nonsense werkomgeving? Ontdek wat Traffic Builders je te bieden heeft als werkgever. Als je waarde hecht aan persoonlijke ontwikkeling, plezier wil tijdens je werk, wil werken voor mooie opdrachtgevers én met geweldige collega’s wilt genieten van fantastische bedrijfsuitjes naar Ibiza of Mallorca, zit je bij ons op de juiste plek!

 

Toonaangevend digital marketingbureau

Traffic Builders behoort al jaren tot de meest toonaangevende digital marketingbureaus van Nederland. We zetten onze expertise in voor zowel nationaal als internationaal georiënteerde opdrachtgevers binnen diverse branches. In combinatie met ons bewezen trackrecord van 20+ jaar ervaring en een onberispelijke reputatie in de markt, biedt werken bij Traffic Builders een mooie springplank voor je verdere carrière in digital marketing & e-commerce.

Groei én plezier

Werken bij Traffic Builders betekent dat je zowel veel vrijheid als verantwoordelijkheid hebt. Zo bepaal je grotendeels zelf je werktijden en planning en geef je zelf sturing aan je persoonlijke ontwikkelingsrichting. We coachen liever dan dat we managen en ontwikkelen onszelf tot een organisatie waarin we meer proberen te sturen op output dan op input. Dat betekent ook dat we veel van je vragen. Maar altijd geldt: work hard, play hard. Kortom; heb je een passie voor digital marketing, beschik je over een flinke dosis humor, wil je veel leren en ben je bereid om ingemaakt te worden door Felipe tijdens een potje ping-pong? Dan pas je vast heel goed bij het team van Traffic Builders.

Enthousiast geworden?

Lijkt het je wat? Kijk dan op onze vacaturepagina, of neem contact op door het formulier rechts in te vullen. Je kunt ons ook altijd even bellen, we helpen je graag verder!

Maak kennis met

Ons team

Meer vacatures bekijken?

Andere vacatures

Privé: Vacature Digital Advertising Consultant

0 to 1 year 1 to 2 years 2 to 5 years 5 to 10 years Digital marketing SEA Full time Part-time HBO WO
Bekijk deze vacature

Vacature Digital Analytics Consultant

1 to 2 years 2 to 5 years Digital analytics Full time Part-time HBO WO
Bekijk deze vacature

Cherrelle en Nabil vertellen je over hun werk bij Traffic Builders

‘TB-ers’ aan het woord

Wij kunnen nog zo veel schrijven over hoe leuk, uitdagend én leerzaam het is om bij Traffic Builders te werken, maar het er natuurlijk om hoe dit wordt ervaren! Wij hebben daarom twee van onze consultants, Cherrelle en Nabil, een aantal vragen gesteld. Zij geven je zo een inkijkje in hun loopbaan binnen Traffic Builders. Lees de interviews met Nabil, Product Manager Creative Development en Cherrelle, Digital Advertising Consultant | SEA & Social door op hun foto te klikken.

 • Details
  • Traffic Builders is een loyale werkgever, juist omdat we waarde hechten aan loyale medewerkers. Daarbij passen goede arbeidsvoorwaarden die je de vrijheid geven om zowel jouw professionele als jouw persoonlijke doelstellingen te bereiken. Onze ambitie om de beste te zijn, realiseren we alleen als we jou in staat stellen het beste uit jezelf te halen.

   Daarom stimuleren we jouw persoonlijke ontwikkeling door tijd in te plannen voor het latengroeien van jouw kennis.

   Kennisdeling staat bij Traffic Builders centraal. In de vorm van interne kennissessies, maar ook door persoonlijke coaching door de teammanager en andere collega’s. Bovendien kun je gebruik maken van een persoonsgebonden opleidingsbudget, dat je naar eigen inzicht kunt besteden aan vak- of functie gerelateerde opleidingen, workshops, congressen of studieliteratuur. Daarnaast biedt Traffic Builders volop ruimte voor eigen initiatieven, projecten of ondernemerschap, zolang het niet tot belangenverstrengeling leidt.

 • Arbeidsvoorwaarden
  • Werk je soms liever vanuit huis, juist omdat je dan méér gedaan krijgt? Thuiswerken is bij Traffic Builders niet vreemd. We beoordelen jouw toegevoegde waarde liever aan de hand van de resultaten die je boekt, zoals de kennisontwikkeling en tevredenheid van opdrachtgevers. Bovendien heb je altijd en overal toegang tot het bedrijfsnetwerk, e-mail, agenda en de telefooncentrale. Ook de werktijden zijn flexibel. Zolang je privé maar om jouw werk heen plant, in plaats van andersom en jouw bereikbaarheid voor opdrachtgevers en collega’s geborgd is, heb je ook hierin veel vrijheid. Bedenk wel dat je dan ons mooie kantoor moet missen.

   Uiteraard biedt Traffic Builders ook uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden. Zo zijn een marktconform+ salaris, 100% reiskostenvergoeding, een aantrekkelijke bonusregeling en een goede pensioenregeling vanzelfsprekend. Daarnaast krijg je de beschikking over een laptop van de zaak. Belonen doen we liever naar toegevoegde waarde dan naar bijvoorbeeld leeftijd of opleidingsniveau. Maak je in jouw persoonlijke ontwikkeling flinke stappen? Dan kun je ervan uitgaan dat jouw functie, verantwoordelijkheden en salariëring dat ook doen.

 • Bedrijfscultuur
  • Onze bedrijfscultuur is open, direct, sociaal en professioneel. Noem ons gerust gezonde vakidioten – of zoals we zelf vaak zeggen: “marketing-nerds” – met een oprechte passie voor digital marketing en meetbaar resultaat. De kennis vliegt je om de oren en nieuwe inzichten en ideeën komen tot leven, zowel op de werkvloer als tijdens de kennissessies die we regelmatig organiseren. Jouw collega’s variëren in leeftijd van begin 20 tot begin 50 en zijn gemiddeld rond de 30 jaar.

   Werken bij Traffic Builders betekent hard werken en leuke dingen doen. Onze Feestcommissie organiseert regelmatig activiteiten zoals maandborrels, kerstfeest en het zomeruitje. Kom je werken bij Traffic Builders, dan krijg je er een hoop nieuwe vrienden bij.

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze partners