Werken bij Traffic Builders

Bij Traffic Builders delen we allemaal een oprechte passie voor digital marketing en meetbaar resultaat. Wij geloven in de kracht van goede arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke groei. Onze ambitie om de beste te zijn, realiseren we alleen als we jou in staat stellen het beste uit jezelf te halen.

Ben je ambitieus als het gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling? Werk je graag aan uitdagende digital marketing projecten? Zoek je naar een professionele èn plezierige no-nonsense werkomgeving? Ontdek wat Traffic Builders je te bieden heeft als werkgever. Als je wilt groeien, zit je bij ons op de juiste plek!

Traffic Builders behoort al jaren tot de meest toonaangevende online marketingbureaus van Nederland. We zetten onze expertise in voor zowel nationaal als internationaal
georiënteerde opdrachtgevers binnen diverse branches. In combinatie met ons bewezen trackrecord van meer dan 16 jaar ervaring en een onberispelijke reputatie in de markt, biedt werken bij Traffic Builders een mooie springplank voor je verdere carrière in digital marketing & e-commerce.

Werken bij Traffic Builders betekent dat je zowel veel vrijheid als verantwoordelijkheid hebt. Zo bepaal je grotendeels zelf je werktijden en planning en geef je zelf sturing aan je persoonlijke ontwikkelingsrichting. We coachen liever dan dat we managen en ontwikkelen onszelf tot een organisatie waarin we meer proberen te sturen op output dan op input. Dat betekent ook dat we veel van je vragen. Maar altijd geldt: work hard, play hard.

Kortom; heb je een passie voor digital marketing, beschik je over een flinke dosis humor, wil je veel leren en ben je bereid om ingemaakt te worden door Felipe tijdens een potje ping-pong? Dan pas je vast heel goed bij het team van Traffic Builders.

Wil je meer weten over werken bij Traffic Builders?

Laat het ons weten!

Meer vacatures bekijken?

Andere vacatures

Als online marketingbureau zijn we elke dag druk bezig met mooie campagnes voor onze opdrachtgevers. Om de beste prestaties te kunnen leveren zijn we afhankelijk van de powergirls van het administratie-team. Zij houden ons goed in het gareel en zorgen dat alles op rolletjes loopt. Omdat de organisatie flink aan het groeien is zijn wij ter ondersteuning van onze afdeling Administratie op zoek naar iemand die gedurende een aantal maanden volledig mee wil draaien als vliegende keep. Iemand die houdt van aanpakken, overzicht kan houden en klaar is voor een nieuwe start. Lijkt dit je heel tof? Lees dan verder om te zien welke werkzaamheden we voor jou bedacht hebben.
 • Meeloopstage
 • Stages & traineeships
 • Vacatures Administratief
 • Stage
 • MBO
 • 0 tot 1 jaar
Ter versterking van ons webanalytics & marketing intelligence team zijn we op zoek naar een Teamlead/Manager Webanalytics & Marketing Intelligence. In deze rol ben je verantwoordelijk voor aansturing en het verder uitbouwen van het huidige team van webanalisten en developers. Je bent medeverantwoordelijk voor de visie op de ontwikkeling van digital analytics, datamanagement en reporting & dashboarding binnen Traffic Builders en draagt zo direct bij aan onze ambitieuze groeidoelstellingen.
 • Online marketing (allround)
 • Web analytics
 • Fulltime
 • Parttime
 • HBO
 • WO
 • 2 tot 5 jaar
 • 5 tot 10 jaar
 • Meer dan 10 jaar
image description
Wij geloven dat ons team uniek is

Remko over zijn werk bij Traffic Builders

Als Director Business Operations ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie binnen Traffic Builders. Daarnaast organiseer ik ook 2 keer per jaar het Traineeship voor het aantrekken van jong talent. Met dit jonge talent en de vele ervaren consultants proberen we onze klanten zo goed mogelijk te helpen om zo de beste in de markt te zijn en te blijven.

Ik ben werkzaam sinds 2015 bij Traffic Builders en woonachtig in Brabant. Met veel plezier rij ik op en neer naar mijn werk in Almere, soms worstbroodjes meenemend voor het hele kantoor 🙂 Ik hou van sporten en van de wekelijkse vrijdagmiddag borrel. Ook doe ik graag mee met de maandelijkse activiteiten en kun je mij soms vinden achter de pingpong tafel op kantoor.

Wat je mag verwachten van Traffic Builders

 • Details

  Traffic Builders is een loyale werkgever, juist omdat we waarde hechten aan loyale medewerkers. Daarbij passen goede arbeidsvoorwaarden die je de vrijheid geven om zowel jouw professionele als jouw persoonlijke doelstellingen te bereiken. Onze ambitie om de beste te zijn, realiseren we alleen als we jou in staat stellen het beste uit jezelf te halen.

  Daarom stimuleren we jouw persoonlijke ontwikkeling door tijd in te plannen voor het latengroeien van jouw kennis.

  Kennisdeling staat bij Traffic Builders centraal. In de vorm van interne kennissessies, maar ook door persoonlijke coaching door de teammanager en andere collega’s. Bovendien kun je gebruik maken van een persoonsgebonden opleidingsbudget, dat je naar eigen inzicht kunt besteden aan vak- of functie gerelateerde opleidingen, workshops, congressen of studieliteratuur. Daarnaast biedt Traffic Builders volop ruimte voor eigen initiatieven, projecten of ondernemerschap, zolang het niet tot belangenverstrengeling leidt.

 • Arbeidsvoorwaarden

  Werk je soms liever vanuit huis, juist omdat je dan méér gedaan krijgt? Thuiswerken is bij Traffic Builders niet vreemd. We beoordelen jouw toegevoegde waarde liever aan de hand van de resultaten die je boekt, zoals de kennisontwikkeling en tevredenheid van opdrachtgevers. Bovendien heb je altijd en overal toegang tot het bedrijfsnetwerk, e-mail, agenda en de telefooncentrale. Ook de werktijden zijn flexibel. Zolang je privé maar om jouw werk heen plant, in plaats van andersom en jouw bereikbaarheid voor opdrachtgevers en collega’s geborgd is, heb je ook hierin veel vrijheid. Bedenk wel dat je dan ons mooie kantoor moet missen.

  Uiteraard biedt Traffic Builders ook uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden. Zo zijn een marktconform+ salaris, 100% reiskostenvergoeding, een aantrekkelijke bonusregeling en een goede pensioenregeling vanzelfsprekend. Daarnaast krijg je de beschikking over een laptop van de zaak. Belonen doen we liever naar toegevoegde waarde dan naar bijvoorbeeld leeftijd of opleidingsniveau. Maak je in jouw persoonlijke ontwikkeling flinke stappen? Dan kun je ervan uitgaan dat jouw functie, verantwoordelijkheden en salariëring dat ook doen.

 • Bedrijfscultuur

  Onze bedrijfscultuur is open, direct, sociaal en professioneel. Noem ons gerust gezonde vakidioten – of zoals we zelf vaak zeggen: “marketing-nerds” – met een oprechte passie voor digital marketing en meetbaar resultaat. De kennis vliegt je om de oren en nieuwe inzichten en ideeën komen tot leven, zowel op de werkvloer als tijdens de kennissessies die we regelmatig organiseren. Jouw collega’s variëren in leeftijd van begin 20 tot begin 50 en zijn gemiddeld rond de 30 jaar.

  Werken bij Traffic Builders betekent hard werken en leuke dingen doen. Onze Feestcommissie organiseert regelmatig activiteiten zoals maandborrels, kerstfeest en het zomeruitje. Kom je werken bij Traffic Builders, dan krijg je er een hoop nieuwe vrienden bij.

Wist je dat?
20% van alle zoekopdrachten die op een dag plaatsvinden volledig nieuw zijn voor de zoekmachine.

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen per mail