Home » Zoekmachine Optimalisatie (SEO) » SEO & Linkbuilding – Hoe kwalitatieve webcontent externe links oplevert!

SEO & Linkbuilding - Hoe kwalitatieve webcontent externe links oplevert!

Externe links zijn – als onderdeel van seo/ zoekmachine-optimalisatie – zéér belangrijk voor het opbouwen van je (gewenste) online autoriteit. Hoe kun je als webredacteur c.q. online professional nou zelf ‘laagdrempelig’ aan de slag met linkbuilding? Deze week besprak ik dit thema op Kennissessie 4 van Webredacteuren.com. Bekijk hier mijn gehele presentatie met een handig 5-stappenplan inclusief praktische voorbeelden.

Zelf ook effectief linkbuilden voor maximaal resultaat?

Externe linkbuildingstrategieën zijn een belangrijk onderdeel van zoekmachine-optimalisatie (SEO), waardoor de ROI c.q conversieratio van jouw site aanzienlijk kan verbeteren. Traffic Builders kan voor jou – als beste zoekmachinemarketingbureau van Nederland – onder meer adviseren over manieren om jouw online autoriteit te verbeteren, bijvoorbeeld met kwalitatieve webcontent. Profiteer ook van onze bewezen effectieve aanpak. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of vraag vrijblijvend informatie aan.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen gewoon in jouw mailbox

Interessante onderwerpen
Niels Bijvoet
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Niels

Niels is een gedreven SEO Consultant, met extra aandacht voor content strategie, content marketing en mobile. Is in het weekend drummer in een toffe band.

Neem contact op met Niels
Blijf op de hoogte van

De laatste trends & ontwikkelingen

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen per mail