SEO & Linkbuilding - Hoe kwalitatieve webcontent externe links oplevert!

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Externe links zijn – als onderdeel van seo/ zoekmachine-optimalisatie – zéér belangrijk voor het opbouwen van je (gewenste) online autoriteit. Hoe kun je als webredacteur c.q. online professional nou zelf ‘laagdrempelig’ aan de slag met linkbuilding? Deze week besprak ik dit thema op Kennissessie 4 van Webredacteuren.com. Bekijk hier mijn gehele presentatie met een handig 5-stappenplan inclusief praktische voorbeelden.

Zelf ook effectief linkbuilden voor maximaal resultaat?

Externe linkbuildingstrategieën zijn een belangrijk onderdeel van zoekmachine-optimalisatie (SEO), waardoor de ROI c.q conversieratio van jouw site aanzienlijk kan verbeteren. Traffic Builders kan voor jou – als beste zoekmachinemarketingbureau van Nederland – onder meer adviseren over manieren om jouw online autoriteit te verbeteren, bijvoorbeeld met kwalitatieve webcontent. Profiteer ook van onze bewezen effectieve aanpak. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of vraag vrijblijvend informatie aan.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer interessante blogs over
Niels Bijvoet
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Niels

Niels is een bevlogen Content Marketing Strateeg, en maakte bij Traffic Builders eerder al veel kilometers als SEO Consultant en Copywriter. Met waardevolle content-oplossingen de juiste doelgroepen faciliteren in ‘hun ideale klantreis door de funnel’ staat bij hem centraal. Dat kan via een ROI-gedreven multi-channel contentstrategie inclusief creative concepting, maar net zo goed via een subtiele speldenprik op het juiste moment. Daag hem uit, dan doet hij dat met jou!

Neem contact op met Niels
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.