Emerce 100: Traffic Builders verkozen tot beste zoekmachinemarketingbureau van Nederland

Geschatte leestijd: 2 minuten

Traffic Builders is verkozen tot het beste zoekmachinemarketingbureau van Nederland in de Emerce 100. Voor het derde achtereenvolgende jaar heeft Traffic Builders, specialist in zoekmachinemarketing en webanalytics, een positie weten te veroveren in de top 5 beste bedrijven in de categorie ‘search marketing’.

“We zijn erg blij met het feit dat we voor het derde jaar op rij tot de top 5 beste zoekmachinemarketingbedrijven van Nederland behoren. Dat we dit jaar als beste zoekmachinemarketingbureau uit de bus komen onderstreept de waarde die we hechten aan kwaliteit, kennis en het actief uitdragen daarvan. Ik ben enorm trots op deze prestatie en de collega’s die dagelijks verantwoordelijk zijn voor het behalen van dit eindresultaat”, aldus Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders.

Achtergrond Emerce 100
De Emerce top 100 is een kwantitatief klanttevredenheids- en imago-onderzoek dat jaarlijks wordt uitgevoerd in opdracht van Emerce. Dit jaar was het onderzoek voor het eerst in handen van Motivaction. Aan het onderzoek namen 1856 respondenten deel. De respondenten zijn gevraagd om bedrijven waarmee men ervaring had als opdrachtgever te beoordelen op de volgende criteria:

 • kennis/knowhow;
 • prijs-kwaliteitverhouding;
 • betrouwbaarheid, en;
 • flexibiliteit.

Top 5 search marketing bedrijven
De top 5 beste bedrijven in de categorie “search marketing” ziet er als volgt uit:

 1. Google
 2. Traffic Builders
 3. SearchResult
 4. Netsociety
 5. Traffic4u

Runners up zijn o.a. OrangeValley, Maxlead en Checkit.

Google
Google is voor het eerst opgenomen in de lijst bedrijven in de categorie ‘search marketing’. In voorgaande jaren was de selectie bedrijven beperkt tot specifiek zoekmachinemarketingbureaus, waar nu is gekozen voor bedrijven actief op het gebied van search marketing in een bredere context. Hiermee is Traffic Builders het eerste zoekmachinemarketingbureau in de top 5.

Hartelijk dank
Via deze weg bedanken we graag alle relaties die ons deze blijk van waardering hebben gegeven. We hopen onze kennis en expertise ook in 2011 weer naar volle tevredenheid van onze ambitieuze opdrachtgevers in te kunnen zetten om gezamenlijk de online marketingdoelstellingen te overtreffen.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer interessante blogs over
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.