Emerce 100: Traffic Builders verkozen tot beste zoekmachinemarketingbureau van Nederland

Traffic Builders is verkozen tot het beste zoekmachinemarketingbureau van Nederland in de Emerce 100. Voor het derde achtereenvolgende jaar heeft Traffic Builders, specialist in zoekmachinemarketing en webanalytics, een positie weten te veroveren in de top 5 beste bedrijven in de categorie ‘search marketing’.

“We zijn erg blij met het feit dat we voor het derde jaar op rij tot de top 5 beste zoekmachinemarketingbedrijven van Nederland behoren. Dat we dit jaar als beste zoekmachinemarketingbureau uit de bus komen onderstreept de waarde die we hechten aan kwaliteit, kennis en het actief uitdragen daarvan. Ik ben enorm trots op deze prestatie en de collega’s die dagelijks verantwoordelijk zijn voor het behalen van dit eindresultaat”, aldus Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders.

Achtergrond Emerce 100
De Emerce top 100 is een kwantitatief klanttevredenheids- en imago-onderzoek dat jaarlijks wordt uitgevoerd in opdracht van Emerce. Dit jaar was het onderzoek voor het eerst in handen van Motivaction. Aan het onderzoek namen 1856 respondenten deel. De respondenten zijn gevraagd om bedrijven waarmee men ervaring had als opdrachtgever te beoordelen op de volgende criteria:

  • kennis/knowhow;
  • prijs-kwaliteitverhouding;
  • betrouwbaarheid, en;
  • flexibiliteit.

Top 5 search marketing bedrijven
De top 5 beste bedrijven in de categorie “search marketing” ziet er als volgt uit:

  1. Google
  2. Traffic Builders
  3. SearchResult
  4. Netsociety
  5. Traffic4u

Runners up zijn o.a. OrangeValley, Maxlead en Checkit.

Google
Google is voor het eerst opgenomen in de lijst bedrijven in de categorie ‘search marketing’. In voorgaande jaren was de selectie bedrijven beperkt tot specifiek zoekmachinemarketingbureaus, waar nu is gekozen voor bedrijven actief op het gebied van search marketing in een bredere context. Hiermee is Traffic Builders het eerste zoekmachinemarketingbureau in de top 5.

Hartelijk dank
Via deze weg bedanken we graag alle relaties die ons deze blijk van waardering hebben gegeven. We hopen onze kennis en expertise ook in 2011 weer naar volle tevredenheid van onze ambitieuze opdrachtgevers in te kunnen zetten om gezamenlijk de online marketingdoelstellingen te overtreffen.