Wolter Tjeenk Willink 09 december 2010 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

Traffic Builders is verkozen tot het beste zoekmachinemarketingbureau van Nederland in de Emerce 100. Voor het derde achtereenvolgende jaar heeft Traffic Builders, specialist in zoekmachinemarketing en webanalytics, een positie weten te veroveren in de top 5 beste bedrijven in de categorie ‘search marketing’.

“We zijn erg blij met het feit dat we voor het derde jaar op rij tot de top 5 beste zoekmachinemarketingbedrijven van Nederland behoren. Dat we dit jaar als beste zoekmachinemarketingbureau uit de bus komen onderstreept de waarde die we hechten aan kwaliteit, kennis en het actief uitdragen daarvan. Ik ben enorm trots op deze prestatie en de collega’s die dagelijks verantwoordelijk zijn voor het behalen van dit eindresultaat”, aldus Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders.

Achtergrond Emerce 100
De Emerce top 100 is een kwantitatief klanttevredenheids- en imago-onderzoek dat jaarlijks wordt uitgevoerd in opdracht van Emerce. Dit jaar was het onderzoek voor het eerst in handen van Motivaction. Aan het onderzoek namen 1856 respondenten deel. De respondenten zijn gevraagd om bedrijven waarmee men ervaring had als opdrachtgever te beoordelen op de volgende criteria:

 • kennis/knowhow;
 • prijs-kwaliteitverhouding;
 • betrouwbaarheid, en;
 • flexibiliteit.

Top 5 search marketing bedrijven
De top 5 beste bedrijven in de categorie “search marketing” ziet er als volgt uit:

 1. Google
 2. Traffic Builders
 3. SearchResult
 4. Netsociety
 5. Traffic4u

Runners up zijn o.a. OrangeValley, Maxlead en Checkit.

Google
Google is voor het eerst opgenomen in de lijst bedrijven in de categorie ‘search marketing’. In voorgaande jaren was de selectie bedrijven beperkt tot specifiek zoekmachinemarketingbureaus, waar nu is gekozen voor bedrijven actief op het gebied van search marketing in een bredere context. Hiermee is Traffic Builders het eerste zoekmachinemarketingbureau in de top 5.

Hartelijk dank
Via deze weg bedanken we graag alle relaties die ons deze blijk van waardering hebben gegeven. We hopen onze kennis en expertise ook in 2011 weer naar volle tevredenheid van onze ambitieuze opdrachtgevers in te kunnen zetten om gezamenlijk de online marketingdoelstellingen te overtreffen.

 

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Emerce 100: Traffic Builders verkozen tot beste zoekmachinemarketingbureau van Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/