Wil je op een eenvoudige manier aangepaste enquêtes maken, je doelgroep beter leren kennen, en sneller resultaten krijgen dan met een traditioneel marktonderzoek? Met de inzet van Surveys 360, beantwoorden echte mensen door jou opgestelde vragen wanneer ze op internet browsen. Met Surveys 360 beschik je over een snelle, rendabele manier om waardevolle insights te krijgen over de drijfveren van je beoogde doelgroep. En dit stelt je vervolgens in staat om continu gegronde marketingbeslissingen te nemen.

Respondenten krijgen toegang tot premium content en jij krijgt de insights die je nodig hebt voor je merk. Deze insights komen al binnen drie dagen terug door middel van ingevulde enquêtes en door beschikbare, inzichtelijke grafieken en diagrammen. Zo krijg je direct een duidelijker beeld van gegevens, wat je meteen in staat stelt om betere beslissingen te nemen.

 

Ontdek de mogelijkheden van Google Marketing Platform via Traffic Builders

Onze experts werken voor onze opdrachtgevers altijd met “best of breed” technologieplatformen, zo ook met Google Marketing Platform. Wil je wel de regie zelf in de hand hebben, maar toch profiteren van de service en de expertise van Traffic Builders? Laten we dan de mogelijkheden via Traffic Builders bespreken!

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van Google Marketing Platform? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

 

Daag ons uit!

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Traffic Builders

Neem contact op

Onze liefde voor challengers

Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.