Webwinkel Vakdagen 2013 (23 & 24 jan): Traffic Builders verzorgt 2 expert-sessies

De Webwinkel Vakdagen 2013 (op 23 -24 januari 2013 te Utrecht) zijn een absolute ‘must visit’ voor online marketeers, retailers en ambitieuze ondernemers – van elk niveau! Dit jaarlijkse en belangrijkste event in de e-commerce branche is gratis toegankelijk. Voor het 7e jaar op rij verzorgt Traffic Builders enkele expert-sessies. Kom langs tijdens onze keynote-sessie ‘Trends en ontwikkelingen in zoekmachinemarketing voor online retailers’ én onze sessie ‘Geavanceerd Google AdWords-campagnemanagement voor webwinkels’.

Gratis E-commerce kennisinjectie

Bent u altijd bezig met óf juist op zoek naar effectieve en professionele oplossingen om uw online rendement te verhogen? De Webwinkel Vakdagen zijn interessant voor beginnende webwinkeliers, maar zeker ook voor doorgewinterde experts. De moeilijkheidsgraad van sessies wordt in het programma telkens aangegeven met een niveau, van beginnend tot zeer ervaren.

Webwinkel Vakdagen 2013 - Traffic Builders verzorgt key note-sessie

Bezoek dus zeker deze informatierijke Webwinkel Vakdagen 2013. Meld u direct online gratis aan (voorregistratie) .

5 Uitstekende redenen om erbij te zijn!

De Webwinkel Vakdagen 2013 bezoeken is niet meer dan logisch, om de volgende 5 redenen:

 1. Weet meer dan uw concurrent
  Doe kennis op over de laatste trends & ontwikkelingen in de e-commerce branche. Vergelijk leveranciers, ontmoet interessante start-ups en blijf uw concurrenten zo een stap voor.
 2. Ruim 250 e-commerce leveranciers
  Laat u adviseren over uw online strategieën door meer dan 250 professionele e-commerce leveranciers.
 3. Gevarieerde kennis en maatwerk-advies
  Doe kennis op over uiteenlopende e-commerce onderwerpen. Ruim 100 (strategische) sessies/ case-studies van sprekers uit binnen-en buitenland.
 4. 11.000 vakgenoten
  De ideale mogelijkheid om uw netwerk te versterken, met 11.000 bezoekers – webwinkeliers, multi-channel retailers en prominente branche-experts.
 5. Trafffic Builders verzorgt 2 zeer interessante expert-sessies
  …Daarover leest u hieronder meer!

Key note A-sessie – ‘Trends & ontwikkelingen in zoekmachinemarketing voor online retailers’

Woensdag 23 januari 2013 | 13:15 – 13:45 | Key note-sessie door Traffic Builders

Zoekmachinemarketing vormt voor Online Retailers veelal het belangrijkste onderdeel van de (online) marketingmix. In deze sessie vertelt Wolter Tjeenk Willink, oprichter van zoekmachinemarketingbureau Traffic Builders, over de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing voor webwinkels, en hoe u deze vertaalt naar een succesvolle strategie.

 • Hoe bereikt u uw doelgroep het meest effectief én efficiënt?
 • Wat zijn voor webwinkels geschikte zoekmachine-optimalisatie (SEO) strategieën?
 • Hoe haalt u maximaal resultaat uit de inzet van Google AdWords en Google Shopping?

Deze en andere vragen komen in deze key note-sessie uitgebreid aan bod. U krijgt concrete tips en voorbeelden waarmee u direct aan de slag kunt als online marketeer of webwinkel-exploitant.

Sessie 2 – ‘Geavanceerd Google AdWords-campagnemanagement voor webwinkels’

Donderdag 24 januari 2013 | 14:00 – 14:30 | Expert-sessie door Traffic Builders

Google AdWords is een onmisbaar marketingkanaal voor webwinkels. Maar de ontwikkeling en het beheer van Google AdWords-campagnes kan – zeker bij een groot productassortiment – al snel heel veel tijd en dus geld kosten. Voor online retailers met een groot productassortiment loont het daarom al snel om gebruik te maken van geautomatiseerd campagnemanagement. Is (semi-)geautomatiseerd beheer van uw Google AdWords-campagnes ook voor uw webwinkel interessant?

In deze sessie vertelt Martijn Stoelhorst van Traffic Builders in welke situaties geautomatiseerd campagnebeheer een uitkomst biedt en wat de voor- en nadelen zijn van diverse PPC-management systemen. u ontvangt daarnaast tips om de belangrijkste valkuilen te voorkomen!

Nu gratis inschrijven

De Webwinkel Vakdagen 2013 zijn bij voorregistratie gratis te bezoeken. Bent u er net als 11.000 ambitieuze vakgenoten en ondernemers ook bij? Schrijf u hier nu online in.

Over de jaarlijkse Webwinkel Vakdagen

Mocht u het nog niet weten… De ‘Webwinkel Vakdagen’ staat bekend als het grootste multi-channel e-commerce event van de Benelux. Dit jaar worden weer zo’n 11.000 marketing- en eindverantwoordelijken van e-commerce organisaties verwacht, werkzaam bij onder meer webwinkels en aanbieders uit de reisbranche, retail en financiële dienstverlening. Zorg dat u er ook bij bent!