Digital analytics

Tag Management

Digital analytics

Wil je Google Tag Manager implementeren op jouw website? Of zoek je een Google Tag Manager Certified Partner om het maximale eruit te halen? Een tag management systeem maakt het mogelijk om zonder de IT-afdeling codes toe te voegen en bij te werken op webpagina’s.

Met tag management kun je eenvoudig specifieke doelen op de website meten zonder afhankelijkheid van ICT of het webbureau. Doorlooptijden voor het doorvoeren van wijzigingen worden hierdoor verkort naar enkele minuten. Bovendien verbetert het gebruik van een tag managementsysteem de laadsnelheid van de website aanzienlijk, doordat de vele losse scripts zijn vervangen door 1 containercode.

Google Tag Manager Certified Partner

Traffic Builders is Google Tag Manager Certified Partner. Wij zijn goedgekeurd door Google om GTM-implementaties uit te voeren en om ondersteuning te bieden bij organisaties waar GTM reeds is geïmplementeerd. Wij krijgen als eerste toegang tot de nieuwste features binnen Google Tag Manager en worden op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen binnen deze tool.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van tag management? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders en onze manier van werken. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Felipe Wesbonk
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Felipe

Felipe werkt sinds januari 2011 bij Traffic Builders. Als Product Manager Webanalytics & Marketing Intelligence is hij verantwoordelijk voor productontwikkeling en begeleidt hij trajecten op het gebied van webanalyse, marketing intelligence en online marketing. Ook geeft hij workshops en is bij SRM Opleidingen docent en mentor/coach voor de opleiding Online Marketeer B. In zijn vrije tijd speelt tennis en is hij verbonden aan een musical theatergroep.

Neem contact op met Felipe
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement