Wat te verwachten van Digital Marketing Live!

Digital Marketing Live!, ook wel liefkozend DML genoemd, is hét event over online marketing, advertising en interactieve media. Tijdens de vijfde editie zal Traffic Builders aanwezig zijn als spreker en voorzitter van vier roundtable sessies. Heb je (nog geen) kaarten en ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Ik zet in dit blog de hoogtepunten voor je op een rijtje. 

Digital marketing live! Topics

Digital Marketing Live! is hét evenement voor online marketeers. Na diverse roundtable sessies, sprekerssessies, workshops en paneldiscussies is jouw kennis weer helemaal up-to-date! Naast Traffic Builders zullen sprekers van onder andere KLM, Pepsico, KNVB, TNS NIPO en het Van Gogh museum aan het woord komen op het gebied van diverse topics:

  • Analytics & data
  • Creative campagnesDigital-marketing-live-logo
  • Customer dialogue
  • Digital marketing strategy
  • Mobile
  • Search
  • Social & content
  • Video channels

Online marketing strategie in een omni-channel wereld?

DML-wolter

Hoe bereik ik mijn doelgroep effectief vandaag én morgen? Dat is een veel gestelde vraag van onze opdrachtgevers. Logisch, want de constante veranderingen vragen heel wat aanpassingsvermogen. Tijdens DML zal directeur/oprichter Wolter Tjeenk Willink zijn kennis delen op het gebied van het opzetten en onderhouden van een succesvolle online marketing strategie aan de hand van het REAN® model. Wil je weten hoe je investeringen in radio & TV of display kunt verantwoorden? Of hoe je maximale synergie uit de verschillende kanalen in de marketingmix haalt? Kom dan naar de sprekerssessie van Wolter om 11:20 uur.

Roundtable sessies

Tijdens Digital Marketing Live! zal Traffic Builders ook vier roundtable sessies hosten. Deze sessies van 30 minuten geven je de kans om in een kleine setting (max. 10 personen) te discussiëren over een topic.  Twee weken voor het evenement kun je je aanmelden voor de roundtables. Het is ook mogelijk om je ter plekke in te schrijven. Maar let op: vol = vol.

(onverwachte?) Must Haves voor Elke Content Marketing strategie

Content marketing biedt veel kansen, prikkelt de creativiteit en kan merken veel moois brengen. Maar voordat we content gaan creëren en promoten moeten een aantal must haves afgetikt zijn. Niels Bijvoet heeft een aantal stellingen voorbereid die de leidraad voor een interactieve sessie vormen. Als bevlogen SEO consultant en content marketeer weet hij als geen ander hoe je een doordachte content marketing strategie SEO proof kunt uitrollen. Deze roundtable sessies vinden plaats om: 10:00 uur en 11:30 uur.

Online ridders van de ronde tafel: dé discussie over conversie-attributie

1 ronde tafel. Meerdere webanalisten. En evenveel stellingen om over te discussiëren. Ga met elkaar in gesprek over het halen van maximaal rendement uit conversie-attributie. Wat werkt voor jou? En wat helemaal niet? Welke tools en metrieken gebruik je? Schuif aan  bij Felipe Wesbonk en ga in gesprek met gelijkgestemden en andere online ridders.  Deze roundtable sessies vinden plaats om: 10:45 uur en 12:15 uur.

Tickets en meer info

Wij zien erg uit naar het evenement en zullen met een aantal mensen van ons team aanwezig zijn om sessies bij te wonen.  Het event is gratis voor Emerce leden. Bestel hier je kaarten. Heb je al een toegangskaart? Houd dan je mailbox in de gaten. Je krijgt twee weken voor het evenement een uitnodigingslink waarmee je je kunt aanmelden voor de roundtable sessies. Tot ziens op 26 mei!