Traffic Builders 19 oktober 2020 / Feed-based Advertising
Leestijd: 2 minuten

Normaal gesproken staat mei in het teken van diverse Emerce-events, waaronder Digital Marketing Live. Aangezien het ‘nieuwe normaal’ de standaard is geworden in onze dagelijkse werkdag, kunnen we uitkijken naar een virtuele editie van DML. Deze zal begin november plaatsvinden! Wat kun je verwachten van Traffic Builders en waar meld je je aan voor het event (dit jaar gratis!)? Lees snel meer over de aankomende online editie!

Digital Marketing Live 2020 – Dinsdag 3 november)

Traffic Builders is sinds 2016 vaste gast(spreker) bij Digital Marketing Live. Zo stonden voorgaande jaren diverse collega’s op het podium en verzorgden we round table sessies. Dit jaar gaat het allemaal anders en toch ook niet.Hoewel Emerce de eventbezoekers niet kan verwelkomen in de Beurs van Berlage, is er een vol online programma opgesteld. Er zijn diverse keynotes en je kunt gewoon online aanschuiven bij ronde tafel sessies. Belangrijke thema’s zijn dit jaar: analytics, social media, customer journeys en digital advertising mogelijkheden en trends.

Sessie Jaap Hopmans (Traffic Builders) & Marjet Pels (Channable)

Feedmanagement: zo optimaliseer en personaliseer je in 22 landen jouw strategie

Naast keynotes van Hunkemöller, WWF Nederland, Facebook en KPN, kun je ook onze talk online volgen. Dit jaar hebben we de handen ineen geslagen met Channable voor onze keynote die geheel in het teken staat van feedmanagement.
Feedmanagement is onmisbaar in de digitale strategie van veel merken. Maar hoe zet je het slim en vooral (kosten)efficiënt in? Tijdens deze presentatie vertelt collega Jaap Hopmans samen met Marjet Pels van Channable hoe we te werk zijn gegaan om CarNext.com in 22 landen te lanceren.

Tijdens de sessie gaan we in op de voordeel van een feedmanagement strategie en vertellen we je hoe je optimalisaties slim doorvoert. Traffic Builders is met de case voor 6 European Search Awards genomineerd en winnaar van twee Global Search Awards. Een niet te missen talk als jij meer wil weten over onze award winning aanpak!

De sessie werd eerder al opgenomen in de Emerce-studio en staat 3 november klaar voor alle deelnemers.

Digital Marketing Live 2020 Traffic Builders

Meld je nu gratis aan voor Digital Marketing Live 2020!

Heb jij je al aangemeld voor Digital Marketing Live 2020? Snel doen: dit jaar is het event gratis! Meld je dus snel aan en schrijf je in voor onze sessie.

Gratis aanmelden Digital Marketing Live 2020

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Digital Marketing Live 2020 – Vooruitblik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/