Een baan in de SEO bizz is een goede investering in jezelf

Werken in SEOSinds gisteren staat er een mooi bannertje met ‘now hiring’ op Traffic-Builders.com, verwijzend naar de openstaande vacatures binnen Traffic Builders. Helaas kunnen onze vacature-omschrijvingingen niet tippen aan de vacature die ik zojuist tegenkwam op SEO Black Hat. De arbeidsvoorwaarden: veel werkuren, saai werk, geen salaris en als het je niet bevalt dan vlieg je er sneller UIT dan een bataljon honden OP een kat met 3 poten. Wat wil je nog meer?

“My ideal candidate is a sexy English major senior at an Ivy league University who has worked summers as a successful sales rep even though she’s a trust fund baby… but I might just settle for you.” (aldus QuadsZilla)

Okay, dat is een beetje arrogrant, maar er zijn vast genoeg mensen die graag voor een dergelijk stage zouden gaan. Waarom? Omdat SEO een bijzonder vak is waarin je veel kunt leren en – als je goed bent – veel geld kunt verdienen. Het is dan ook een TIP om nu in te stappen, want als je SEO eenmaal onder de knie hebt, dan weet je zeker dat je een unieke skillset hebt opgebouwd. En wie wil nou niet:

  • Winstgevende webbedrijven runnen
  • Sites kunnen (laten) bouwen van 0 tot winstgevend
  • Sociale web communities ontwikkelen
  • Een netwerk van succesvolle ondernemers opbouwen

Meer ga ik niet voorzeggen.

Disclaimer: Traffic Builders leidt alleen White Hats op.