Een baan in de SEO bizz is een goede investering in jezelf

Geschatte leestijd: 1 minuten

Werken in SEOSinds gisteren staat er een mooi bannertje met 'now hiring' op Traffic-Builders.com, verwijzend naar de openstaande vacatures binnen Traffic Builders. Helaas kunnen onze vacature-omschrijvingingen niet tippen aan de vacature die ik zojuist tegenkwam op SEO Black Hat. De arbeidsvoorwaarden: veel werkuren, saai werk, geen salaris en als het je niet bevalt dan vlieg je er sneller UIT dan een bataljon honden OP een kat met 3 poten. Wat wil je nog meer?

"My ideal candidate is a sexy English major senior at an Ivy league University who has worked summers as a successful sales rep even though she's a trust fund baby… but I might just settle for you." (aldus QuadsZilla)

Okay, dat is een beetje arrogrant, maar er zijn vast genoeg mensen die graag voor een dergelijk stage zouden gaan. Waarom? Omdat SEO een bijzonder vak is waarin je veel kunt leren en – als je goed bent – veel geld kunt verdienen. Het is dan ook een TIP om nu in te stappen, want als je SEO eenmaal onder de knie hebt, dan weet je zeker dat je een unieke skillset hebt opgebouwd. En wie wil nou niet:

  • Winstgevende webbedrijven runnen
  • Sites kunnen (laten) bouwen van 0 tot winstgevend
  • Sociale web communities ontwikkelen
  • Een netwerk van succesvolle ondernemers opbouwen

Meer ga ik niet voorzeggen.

Disclaimer: Traffic Builders leidt alleen White Hats op.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.