Een baan in de SEO bizz is een goede investering in jezelf

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Werken in SEOSinds gisteren staat er een mooi bannertje met 'now hiring' op Traffic-Builders.com, verwijzend naar de openstaande vacatures binnen Traffic Builders. Helaas kunnen onze vacature-omschrijvingingen niet tippen aan de vacature die ik zojuist tegenkwam op SEO Black Hat. De arbeidsvoorwaarden: veel werkuren, saai werk, geen salaris en als het je niet bevalt dan vlieg je er sneller UIT dan een bataljon honden OP een kat met 3 poten. Wat wil je nog meer?

"My ideal candidate is a sexy English major senior at an Ivy league University who has worked summers as a successful sales rep even though she's a trust fund baby… but I might just settle for you." (aldus QuadsZilla)

Okay, dat is een beetje arrogrant, maar er zijn vast genoeg mensen die graag voor een dergelijk stage zouden gaan. Waarom? Omdat SEO een bijzonder vak is waarin je veel kunt leren en – als je goed bent – veel geld kunt verdienen. Het is dan ook een TIP om nu in te stappen, want als je SEO eenmaal onder de knie hebt, dan weet je zeker dat je een unieke skillset hebt opgebouwd. En wie wil nou niet:

  • Winstgevende webbedrijven runnen
  • Sites kunnen (laten) bouwen van 0 tot winstgevend
  • Sociale web communities ontwikkelen
  • Een netwerk van succesvolle ondernemers opbouwen

Meer ga ik niet voorzeggen.

Disclaimer: Traffic Builders leidt alleen White Hats op.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.