Sanne Maarsingh 14 april 2017 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

Het is weer feest. Dit jaar zijn we wederom bekroond met een mooie vermelding in de Emerce top 100 2017. Een hele prestatie, waar we met het hele team hard voor gewerkt hebben. Deze maand werd de twaalfde editie van de Emerce 100 uitgebracht. Hierin publiceert de redactie van Emerce hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business de prestaties van leveranciers het afgelopen jaar hebben beoordeeld.  

Elk jaar, aan het einde van september beginnen de kriebels. Rond die periode wordt de Emerce 100 enquête verstuurd. Wanneer weten we niet precies, maar voor eind oktober is de vragenlijst bij collega marketeers op de digitale mat gevallen. Tot aan april blijft het spannend of en waar we terechtkomen in de Emerce top 100 2017. Dit jaar hebben we een vermelding gekregen in drie categorieën:

  • Digitalmarketingbureaus (categorie: bureaus)
  • Analytics & Optimalisatiebureaus (categorie: bureaus)
  • Tradingdesks (categorie: media & advertising)

Sinds 2009 worden we jaarlijks vermeld in de Emerce top 100. Voorheen werd er een top notatie verleend en stonden we zelfs meerdere keren op nummer 1 in de top 100 in de categorieën zoekmachinemarketing bureaus en webanalytics bureaus. Dit jaar hebben een vermelding in de categorie Tradingdesks erbij gekregen, een bijzondere prestatie!

Emerce 100 2017

Over Emerce 100 2017

De Emerce 100 uitgave wordt elk jaar in april uitgebracht en verspreid onder alle Emerce lezers. Oorspronkelijk stonden hier 100 bedrijven in, vandaar de top 100. Inmiddels dit niet meer zo en staat de teller in 2017 op maar liefst 560 organisaties. Chef redactie bij  Emerce Ronald ter Voert legt de oorzaak bij het groeiend aantal specialismen in de markt. Daarom zijn de categorieën dit jaar ook aangepast.

Werkwijze Emerce 100 2017

Elk jaar wordt in het vierde kwartaal de enquête verstuurd naar alle beslissers uit ons werkveld, met de vraag of zij hun mening willen geven over hun leveranciers. Ruim 63.000 mensen zijn uitgenodigd om mee te doen aan het onderzoek, uitgevoerd door Motivaction. Vele uitnodigingen blijven onbeantwoord, want het kost best wat tijd om alle vragen te doorlopen. Toch hebben dit jaar 1170 respondenten hun oordeel geveld door de enquête in te vullen. Gezien het beperkt aantal waarnemingen van sommige bedrijven dienen de resultaten als indicatief worden beschouwd.

Aan iedereen die zijn of haar mening over ons gedeeld heeft: onwijs bedankt namens het hele team!

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Hoera! 9 jaar op rij in de top van Emerce 100

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/