Wolter Tjeenk Willink 14 november 2005 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten
Google lanceert vandaag Google Analytics; de langverwachte web analytics tool die u in staat stelt om bezoekersgedrag en conversies van Google Adwords en andere internet marketing campagnes uitgebreid te meten.

Google AnalyticsGoogle Analytics is gebaseerd op de software van het eerder aangekochte bedrijf Urchin, en wordt gratis ter beschikking gesteld aan Adwords adverteerders. De software gaat veel verder dan de simpele javascript oplossing die Google tot noch toe aanbood via de Tools sectie in het Adwords account. Zo is het mogelijk te herleiden waar bezoekers vandaan komen, bezoekersgedragingen te analyseren en te achterhalen waar de bottlenecks in een website zitten waar het de conversie van bezoeker naar actie betreft.

De eerlijkheid gebied me te zeggen dat we de software nog uitgebreid moeten testen. Uitgebreide informatie over Google Analytics is te lezen op de website van Google. Diverse weblogs melden momenteel dat de software vrij traag reageert en het sowieso 12 uur duurt voordat de eerste set data ook daadwerkelijk geanalyseerd kan worden. We houden u op de hoogte.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google Analytics gelanceerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.