Wolter Tjeenk Willink 29 september 2005 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten
Zoekmachine Google gaat een samenwerkingsverband aan met de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA. Google en NASA zullen hun krachten bundelen op het gebied van technologisch onderzoek, zo is woensdag bekendgemaakt.

´s Werelds meest populaire zoekmachine bouwt een onderzoekscentrum in het hart van Silicon Valley, Californië, waar talloze Amerikaanse technologiebedrijven zijn gevestigd. Het centrum komt te staan op een terrein van de NASA dat in het verleden dienst deed als marinebasis. Volgens deskundigen kost de bouw van het centrum circa 300 miljoen dollar.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google in zee met NASA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/