Google in zee met NASA

Geschatte leestijd: 1 minuten
Zoekmachine Google gaat een samenwerkingsverband aan met de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA. Google en NASA zullen hun krachten bundelen op het gebied van technologisch onderzoek, zo is woensdag bekendgemaakt.

´s Werelds meest populaire zoekmachine bouwt een onderzoekscentrum in het hart van Silicon Valley, Californië, waar talloze Amerikaanse technologiebedrijven zijn gevestigd. Het centrum komt te staan op een terrein van de NASA dat in het verleden dienst deed als marinebasis. Volgens deskundigen kost de bouw van het centrum circa 300 miljoen dollar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement