Google Maps nu ook in het Verenigd Koninkrijk met verkeersinformatie

Geschatte leestijd: 1 minuten

Google Maps komt nu ook in Europa met verkeersinformatie. Op dit moment is voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk (met uitzondering van Noord-Ierland, Wales en Schotland) in Google Maps de situatie op de weg te zien. De Amerikanen konden al langer gebruikmaken van deze functie in Google Maps.

 Google Maps Verkeersinformatie

Google Maps' verkeersinformatiedienst wordt net als Google Streetview eerst in het Verenigd Koninkrijk gelanceerd, voordat het in de rest van Europa in gebruik wordt genomen. In de VS werkt Google Maps al ruim een jaar met verkeersinformatie. Daar wordt ook de reistijd getoond.

Google Maps Verkeersvoorspelling

Google heeft voor Amerikaanse gebruikers van Google Maps sinds ongeveer een halfjaar zelfs een service die de verkeerssituatie van tevoren kan voorspellen. Ook kunnen New Yorkers met Google Maps fietsroutes berekenen. Binnenkort hoeven we voor al onze vragen over het verkeer en locaties dus nog maar één applicatie te raadplegen: Google Maps.

Bron: Search Engine Land


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.