Wolter Tjeenk Willink 29 september 2008 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Google Maps komt nu ook in Europa met verkeersinformatie. Op dit moment is voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk (met uitzondering van Noord-Ierland, Wales en Schotland) in Google Maps de situatie op de weg te zien. De Amerikanen konden al langer gebruikmaken van deze functie in Google Maps.

 Google Maps Verkeersinformatie

Google Maps' verkeersinformatiedienst wordt net als Google Streetview eerst in het Verenigd Koninkrijk gelanceerd, voordat het in de rest van Europa in gebruik wordt genomen. In de VS werkt Google Maps al ruim een jaar met verkeersinformatie. Daar wordt ook de reistijd getoond.

Google Maps Verkeersvoorspelling

Google heeft voor Amerikaanse gebruikers van Google Maps sinds ongeveer een halfjaar zelfs een service die de verkeerssituatie van tevoren kan voorspellen. Ook kunnen New Yorkers met Google Maps fietsroutes berekenen. Binnenkort hoeven we voor al onze vragen over het verkeer en locaties dus nog maar één applicatie te raadplegen: Google Maps.

Bron: Search Engine Land

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google Maps nu ook in het Verenigd Koninkrijk met verkeersinformatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.