Google Maps nu ook in het Verenigd Koninkrijk met verkeersinformatie

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Google Maps komt nu ook in Europa met verkeersinformatie. Op dit moment is voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk (met uitzondering van Noord-Ierland, Wales en Schotland) in Google Maps de situatie op de weg te zien. De Amerikanen konden al langer gebruikmaken van deze functie in Google Maps.

 Google Maps Verkeersinformatie

Google Maps' verkeersinformatiedienst wordt net als Google Streetview eerst in het Verenigd Koninkrijk gelanceerd, voordat het in de rest van Europa in gebruik wordt genomen. In de VS werkt Google Maps al ruim een jaar met verkeersinformatie. Daar wordt ook de reistijd getoond.

Google Maps Verkeersvoorspelling

Google heeft voor Amerikaanse gebruikers van Google Maps sinds ongeveer een halfjaar zelfs een service die de verkeerssituatie van tevoren kan voorspellen. Ook kunnen New Yorkers met Google Maps fietsroutes berekenen. Binnenkort hoeven we voor al onze vragen over het verkeer en locaties dus nog maar één applicatie te raadplegen: Google Maps.

Bron: Search Engine Land


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.