IndexTools lanceert Bid Manager 2.0

Geschatte leestijd: 2 minuten

IndexTools Inc. lanceert vandaag haar vernieuwde bid management tool: IndexTools Bid Manager 2.0. Hiermee ontstaat een krachtige combinatie tussen het effectief beheer van PPC-campagnes bij Google Adwords en Yahoo Search Marketing enerzijds, en de geavanceerde web analytics oplossing van IndexTools anderzijds. Traffic Builders werd onlangs Key Alliance Partner van IndexTools in Nederland.

De nieuwe bid manager van IndexTools stelt adverteerders in staat zoekmachinemarketing campagnes te optimaliseren en effectiever te beheren door het beheer van biedingen per klik (de max. CPC) te automatiseren. Door keywords te koppelen aan business rules bepaalt het systeem vervolgens automatisch wat de meest optimale CPC is op dat moment. Dit kan aan de hand van doelstellingen op het gebied van ROAS (Return on Ad Spend), CPA (Cost per Action) en diverse andere keyword bid strategieën.

Campagnes effectiever én efficiënter beheren
“Zoekmachinemarketing is tot een pure noodzaak voor adverteerders verworden”, alsdus Dennis Mortensen, COO van IndexTools. “Of de doelstelling nu is om de naamsbekendheid te verbeteren of meer gekwalificeerde prospects naar de website te genereren, met IndexTools Bid Manager 2.0 heeft de online marketeer een zeer complete en gebruiksvriendelijke tool in handen om campagnes effectiever én efficiënter te beheren”.

Door gebruik te maken van bid management kunnen organisaties het rendement van bijvoorbeeld Google Adwords campagnes drastisch verbeteren. Het beheer van de campagne gebeurd tot op keywordniveau volledig geautomatiseerd aan de hand van vooraf ingestelde doelstellingen: de business rules. Hierdoor kost het beheer van campagnes minder tijd en wordt de kans op fouten bovendien vrijwel nihil. Daarnaast kan 20% ttot soms wel 75% worden bespaard op de kosten per klik (CPC).

Onderscheidend vermogen IndexTools Bid Manager 2.0
Bid Manager 2.0 ondersteunt de belangrijkste PPC-programma’s van dit moment, te weten Yahoo Search Marketing, Google Adwords, MSN AdCenter en MIVA (VS). De kracht van de bid management software van IndexTools schuilt naast de volledige integratie met de geavanceerde web analytics oplossingen in de zeer competitieve prijsstelling.

Bid management gratis proberen?
Traffic Builders kan een gratis proefaccount aanmaken zodat u gedurende een periode van 1 maand de voordelen aan den lijve kunt ondervinden. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.