Home » Zoekmachine Adverteren (SEA) » Local Search populair!

Local Search populair!

Local Search op het Internet komt steeds vaker voor. Local search is niets meer dan gewoon lokaal zoeken naar informatie en bedrijven. Op dit gebied moet er door de zoekmachines nog wel de nodige stappen worden ondernomen. Men krijgt namelijk niet altijd de gewenste resultaten.

Kansenzoekmachine-optimalisatie
In de zoekmachinemarketingbranche is men erg geïnteresseerd in deze markt voor lokale adverteerders. Ook gespecialiseerde internetbedrijven zien positieve mogelijkheden in local search. Met name in de Midden- en Kleinbedrijven bestaan kansen om er geld mee te verdienen. Door de toenemende populariteit van local search zien lokale bedrijven steeds meer nut in zoekmachine-optimalisatie.

Onderzoekresultaten
Uit onderzoek van Kelsey Group is gebleken dat de wereldwijde advertentiemarkt voor local search 2,5 miljard dollar zal bedragen in 2008. Op dit moment is in Nederland van alle zoekopdrachten 15% tot 20% gericht op het lokaal zoeken. In het jaar 2010 wordt voor de omvang van de Nederlandse markt op 100 miljoen euro geschat.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen gewoon in jouw mailbox

Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nauw betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Blijf op de hoogte van

De laatste trends & ontwikkelingen

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen per mail