Wolter Tjeenk Willink 26 maart 2007 / Zoekmachine Adverteren (SEA)
Leestijd: < 1 minuten

Local Search op het Internet komt steeds vaker voor. Local search is niets meer dan gewoon lokaal zoeken naar informatie en bedrijven. Op dit gebied moet er door de zoekmachines nog wel de nodige stappen worden ondernomen. Men krijgt namelijk niet altijd de gewenste resultaten.

Kansenzoekmachine-optimalisatie
In de zoekmachinemarketingbranche is men erg geïnteresseerd in deze markt voor lokale adverteerders. Ook gespecialiseerde internetbedrijven zien positieve mogelijkheden in local search. Met name in de Midden- en Kleinbedrijven bestaan kansen om er geld mee te verdienen. Door de toenemende populariteit van local search zien lokale bedrijven steeds meer nut in zoekmachine-optimalisatie.

Onderzoekresultaten
Uit onderzoek van Kelsey Group is gebleken dat de wereldwijde advertentiemarkt voor local search 2,5 miljard dollar zal bedragen in 2008. Op dit moment is in Nederland van alle zoekopdrachten 15% tot 20% gericht op het lokaal zoeken. In het jaar 2010 wordt voor de omvang van de Nederlandse markt op 100 miljoen euro geschat.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Local Search populair!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/