Wolter Tjeenk Willink 08 juli 2008 / Digital Marketing Strategie
Leestijd: < 1 minuten

Microsoft laat Yahoo! voorlopig even links liggen, maar onderneemt nog steeds voldoende pogingen om te groeien op het gebied van Search. Nieuwste wapenfeit in deze ontwikkelingen is de aankoop van Powerset door Microsoft.

Powerset is vorig jaar pas live gegaan en kondigde in mei 2008 een "search and discovery for Wikipedia" aan. De zoekmachine van Powerset onderscheidt zich door ook de mogelijkheid aan te bieden om te zoeken op 'gewone' zinnen. Van gevonden artikelen wordt een samenvatting getoond in het zoekresultaat.

Microsoft laat via haar eigen Live Search Blog weten Powerset vooral te hebben aangekocht vanwege de werknemers. Ook verwacht Microsoft dat Powerset de gigant een niveau hoger kan helpen op het gebied van Search.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Microsoft koopt Powerset

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/