Onderzoek zoekmachinemarketing door webwinkels 2009

Geschatte leestijd: < 1 minuten

In het kader van de Webwinkel Vakdagen vindt ook dit jaar weer onderzoek plaats naar het gebruik van zoekmachinemarketing door webwinkels in Nederland en België. Het onderzoek is een initiatief van zoekmachinemarketingbureau Traffic Builders en de organisatie van de Webwinkel Vakdagen 2009. Het onderzoek wordt dit jaar uitgevoerd door MarketShare.

Klik hier om direct aan het onderzoek deel te nemen en ontvang gratis het onderzoeksrapport.


Webwinkel Vakdagen 2009Doel van het onderzoek is om in het kader van de Webwinkel Vakdagen 2009 inzicht te krijgen in de online marketing instrumenten die door de thuiswinkelbranche worden ingezet. Waar het onderzoek van 2008 online marketing in de breedte behandelde, is er dit jaar in het bijzonder aandacht voor het onderwerp ‘zoekmachinemarketing’. De resultaten van het onderzoek worden geanonimiseerd bekend gemaakt op 28 en 29 januari tijdens de Webwinkel Vakdagen 2009 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Waardevolle informatie voor webwinkel marketeers
Het onderzoek naar zoekmachinemarketing door webwinkels wordt jaarlijks uitgevoerd door Traffic Builders in samenwerking met de Webwinkel Vakdagen. Als (online) marketingverantwoordelijke kunt u zo uw zoekmachinemarketingstrategie en -budget toetsen aan andere webwinkels. Respondenten van het onderzoek ontvangen gratis het onderzoeksrapport met alle bevindingen per e-mail.

Wilt u ook gratis het onderzoeksrapport ontvangen? Klik dan hier om aan het onderzoek deel te nemen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer interessante blogs over
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.