Onderzoek zoekmachinemarketing door webwinkels 2009

In het kader van de Webwinkel Vakdagen vindt ook dit jaar weer onderzoek plaats naar het gebruik van zoekmachinemarketing door webwinkels in Nederland en België. Het onderzoek is een initiatief van zoekmachinemarketingbureau Traffic Builders en de organisatie van de Webwinkel Vakdagen 2009. Het onderzoek wordt dit jaar uitgevoerd door MarketShare.

Klik hier om direct aan het onderzoek deel te nemen en ontvang gratis het onderzoeksrapport.


Webwinkel Vakdagen 2009Doel van het onderzoek is om in het kader van de Webwinkel Vakdagen 2009 inzicht te krijgen in de online marketing instrumenten die door de thuiswinkelbranche worden ingezet. Waar het onderzoek van 2008 online marketing in de breedte behandelde, is er dit jaar in het bijzonder aandacht voor het onderwerp ‘zoekmachinemarketing’. De resultaten van het onderzoek worden geanonimiseerd bekend gemaakt op 28 en 29 januari tijdens de Webwinkel Vakdagen 2009 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Waardevolle informatie voor webwinkel marketeers
Het onderzoek naar zoekmachinemarketing door webwinkels wordt jaarlijks uitgevoerd door Traffic Builders in samenwerking met de Webwinkel Vakdagen. Als (online) marketingverantwoordelijke kunt u zo uw zoekmachinemarketingstrategie en -budget toetsen aan andere webwinkels. Respondenten van het onderzoek ontvangen gratis het onderzoeksrapport met alle bevindingen per e-mail.

Wilt u ook gratis het onderzoeksrapport ontvangen? Klik dan hier om aan het onderzoek deel te nemen.