Emerce100 2021 Onderzoek Gestart: Waarom Jouw Mening Telt

De Emerce top 100 2021 verkiezingen zijn gestart. Hoewel niet zo spannend als wat er elders gebeurt tijdens het tellen van de Amerikaanse stemmen dit jaar, is dit ook een interessante gebeurtenis waar wij bij stil staan.

Als ontvanger van de Emerce-nieuwsbrief weet je het: in het laatste kwartaal komt de Emerce top 100-enquête in je mailbox. Maar 4 november was het eindelijk zover: we mogen onze stem uitbrengen!

Een terugblik op een eerdere gepubliceerde blog over de Emerce100

2018 was een druk jaar: er werden 632 bedrijven beoordeeld. De Emerce top 100 2018 editie werd door slechts 1.049 respondenten ingevuld. Maar liefst 50.238 mensen lieten hun stem schieten.

#Keuzestress

Motivaction vraagt je om de verschillende bedrijven te beoordelen op kennis/know-how, prijs/kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Er zijn veel categorieën waar je uit kunt kiezen. Mocht je je stem voor Traffic Builders willen uitbrengen: wij bevinden ons in de categorie Digital Marketingbureaus Groot. Hou er rekening mee dat hoe meer categorieën je selecteert, hoe meer bedrijven je moet beoordelen. In een eerder artikel van Sanne selecteerde ze zoveel categorieën en bedrijven waar ze op een manier bekend mee was, dat ze in eerste instantie 170(!) bedrijven moest beoordelen. Een dagtaak op zich.

13 jaar Emerce top 100 in 2021

Jaar in jaar uit werken onze consultants hard aan de beste campagnes voor hun accounts. Een plekje in de Emerce100 van 2021 is er één waar we elke dag ons best voor doen. Tijdens de Client Research-gesprekken krijgen we nuttige feedback hoe we onze diensten kunnen verbeteren. Dit helpt ons om ons werk en daarmee ook het werk voor onze opdrachtgevers te optimaliseren. In 2020 staan we voor de twaalfde keer op rij in de Emerce100 en daar willen we in 2021 een nieuw jaar aan toevoegen!

traffic builders emerce 100 2020

Waarom jouw stem op Traffic Builders ertoe doet

We gaan voor de winst. Pushing Marketing Boundaries is niet voor niets ons credo. 2020 is ondanks de coronacrisis een jaar om trots op te zijn met o.a. 3 Global Search Awards, een IAB Programmatic Award en winst tijdens de verkiezing van de Best Channable Use Case. Daarbij hebben we in het nieuwe jaar genoeg te vieren: we bestaan namelijk 20 jaar! Dus mocht je ons een plekje gunnen in de Emerce100: je vindt ons in de categorie Digital Marketingbureaus Groot.

Deel jouw mening in het Emerce100 2021 onderzoek

Jouw mening doet ertoe! Heb je Emerce-mail ontvangen met de oproep om bedrijven te beoordelen voor de Emerce100, dan zouden we het fantastisch vinden als je deze invult! We horen graag van je en denken mee over oplossingen die jouw organisatie helpt groeien en versterken. Namens het hele team: bedankt!