Traffic Builders voor de 12e keer op rij in Emerce 100

Je zou het haast vergeten in deze periode, maar gelukkig gebeuren er ook mooie dingen, zoals een maand vol webinars en de publicatie van de Emerce 100, waar we graag even bij stilstaan. Na elf keer op rij in de Emerce 100 te zijn gekomen, waren de verwachtingen bij ons dit jaar hoog gespannen. En vandaag hebben we wat te vieren! We staan dit jaar voor de twaalfde keer in de Emerce 100! Tijd voor een feestje (op afstand, want we werken uiteraard thuis)

traffic builders emerce 100 2020

2020: Emerce 100, 15e editie

De Emerce 100 is een jaarlijks terugkerend onderzoek waarin Emerce en Motivaction in een aantal vakgebieden de ervaringen met bedrijven uitvraagt. Mensen die in online marketing, ICT en e-business werkzaam zijn, geven hun mening over de in het afgelopen jaar geboden kwaliteit en performance van leveranciers van diensten in die vakgebieden. Het gaat hierbij om bureaus, e-business-services, media & advertising, software en venture. Door groei in het digitale speelveld is het aantal bedrijven dat in dit onderzoek voorkomt elk jaar weer groter.

Wat betekent het om in de Emerce 100 te staan?

Dit jaar zijn we beoordeeld met 4 sterren en in de categorie Digital Marketingbureaus Groot. Een notering waar we trots op zijn! Want onze consultants werken iedere dag keihard om te ambities van onze opdrachtgevers te verwezenlijken. We bedanken graag de respondenten voor het geven van hun mening. We gebruiken deze vorm van feedback om onze dienstverlening verder te verbeteren, want in ons vakgebied is stilstand achteruitgang.

Interview met directieteam Wolter Tjeenk Willink en Talitha Zwagers

De Emerce 100 bevat ook een interview met het directieteam. “Als je echt data-driven wilt werken en daarbij de klantreis voorop wilt stellen, dient marketing een kernproces van je organisatie te zijn. Dat betekent dus niet dat je digital marketing louter moet zien als saleskanaal. Marketing is in onze optiek méér: branding, sales én customerservice, ook online.”

Lees de rest van het artikel

Meer over onze aanpak is te lezen op Cstories de plek voor business storytelling.

Bedankt voor het stemmen

Aan alle Emerce-lezers en respondenten, heel erg bedankt voor het stemmen! Traffic Builders blijft hard werken voor haar ambitieuze opdrachtgevers. We kijken uit naar de volgende Emerce 100 en een kans om dit gezamenlijk met het team te kunnen vieren!