Wolter Tjeenk Willink 04 oktober 2013 / Zoekmachine Adverteren (SEA)
Leestijd: 2 minuten

Search Congres Amsterdam 2013Afgelopen woensdag vond de eerste editie van het Search Congres plaats in Amsterdam. Ruim 220 bezoekers en sprekers wisten van deze eerste editie een succes te maken. In deze blogpost de presentaties van Traffic Builders.

 

 

SEO: organiseren, implementeren en borgen in je organisatie

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is continue aan verandering onderhevig. Vooral technologie- en usability gedreven innovaties aan de zijde van Google en andere zoekmachines zijn hier de drijfveer achter. Met name op het gebied van Content (content strategie & content marketing) als op het gebied van Authority building (voorheen ook wel linkbuilding genoemd) noodzaken deze innovaties tot een andere strategie en aanpak van SEO. Een aanpak waarin SEO meer dan ooit als proces wordt beschouwd, in plaats van een project. Om maximaal resultaat uit SEO te halen, betrekken organisaties idealiter verschillende afdelingen en disciplines bij de zoekmachine-optimalisatie werkzaamheden.

In deze presentatie meer over de achtergrond en het organiseren, implementeren en borgen van SEO als proces in uw organisatie.

 

Feed-based adverteren

Steeds meer advertentiemogelijkheden zijn gebaseerd op productfeeds in XML. E-commerce partijen in bijv. Travel en Online Retail zijn op deze manier in staat om een groot en relatief complex productassortiment (bijv. door wisseling in voorraadstatus, productattributen, etc.) relatief snel te adverteren in Google Adwords, Google Shopping, of bij vergelijkingssites. Maar hoe zet je zo’n feed idealiter op? Waar moet je op letten bij het inrichten van een feed? En welke tooling kun je gebruiken?

In de onderstaande presentatie meer over de basisprincipes achter feed-based adverteren.

 

Over het Search Congres

Het Search Congres is een initiatief van het samenwerkingsverband van enkele toonaangevende zoekmachinemarketingbureaus en Google Analytics Certified Partners in Nederland, kortweg GACP’s.  Traffic Builders is als één van de ‘founding partners’ betrokken bij de organisatie en het inhoudelijk programma van zowel de Google Analytics User Conference als het Search Congres.

Andere presentaties van het Search Congres zijn te vinden in de Search Congres Linkedin Group.

 

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Presentaties Search Congres Amsterdam 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/