Work hard, play hard: Traffic Builders in het zonnetje

Op de vroege ochtend van 3 juni stonden 40 consultants op Schiphol het slaapzand uit hun ogen te wrijven. Na weken hints en verrassingselementen kregen zij de langverwachte tickets overhandigd naar de beloofde zonnige bestemming. “Work hard, play hard” zegt Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders altijd. In dit geval dus met drie volle dagen zon, zee en strand op het heerlijke Spaanse eiland Mallorca. 

Voor je verder leest: zet dit liedje maar even aan..

in het zonnetje gezet

Traffic Builders vindt teamspirit en werkgeluk erg belangrijk. Daarom organiseert De Feestcommissie een maandelijkse borrel met een hapje, drankje en een activiteit. Ook regelen zij ook het jaarlijkse teamuitje en kerstdiner. Van Groningen tot België,  naar Volendam en Texel, het team beleeft overal de grootste lol. Maar dit jaar was het tijd voor iets bijzonders. De medewerkers werden namelijk letterlijk in het zonnetje gezet.

“In 2015 hebben we ingezet op een beheersbare maar ambitieuze groei voor de komende jaren. We vragen veel van onze mensen; een steile leercurve, veel verantwoordelijkheid en een tomeloze inzet. Maar als het goed gaat met Traffic Builders deelt iedereen daar in mee via de collectieve winstdelingsregeling. In 2015 is de omzetdoelstelling gehaald maar bleek de winstdoelstelling iets te ambitieus.  Dit ondanks de energie, toewijding en het harde werken van alle medewerkers. Als blijk van waardering en als beloning voor de inzet en het enthousiasme, hebben we in het MT besloten om met het bedrijfsuitje iets extra’s te doen dit jaar.” aldus Wolter.

Catamaran tripje
Catamaran tripje (helaas zonder MankeTom)

 

Let’s go to: Mallorca

…En dat hebben we geweten. Drie hele dagen op stap, van vrijdagochtend 03:00 uur tot maandagochtend 00:45 uur.  Met een gin-tonic in de hand en het 30-seconds spel onder de arm hebben de consultants van Traffic Builders de grootste lol beleefd. Voor iedereen voelde het alsof je met vrienden op vakantie was. Op maandagochtend hadden de meesten geen stem meer over, maar dat mocht de pret niet drukken. Er werd maandag natuurlijk “gewoon” gewerkt (en gelachen om de anekdotes van het weekend).  Dus mocht je nog eens hier op kantoor langskomen, vraag Davey, Tom en Merel naar hun favoriete Karaoke-liedje. Dan zetten ze gerust weer de boel op stelten.  😉

Denk jij “hé, hier wil ik bij horen” of “met zo’n leuk team wil ik wel samenwerken“?  (We zijn hard op zoek naar een ervaren SEO consultant en senior Webanalytics & Marketing Inteligence Consultant!) Laat van je horen! Vinden we hartstikke leuk.