Sanne Maarsingh 10 juni 2016 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

Op de vroege ochtend van 3 juni stonden 40 consultants op Schiphol het slaapzand uit hun ogen te wrijven. Na weken hints en verrassingselementen kregen zij de langverwachte tickets overhandigd naar de beloofde zonnige bestemming. “Work hard, play hard” zegt Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders altijd. In dit geval dus met drie volle dagen zon, zee en strand op het heerlijke Spaanse eiland Mallorca. 

Voor je verder leest: zet dit liedje maar even aan..

in het zonnetje gezet

Traffic Builders vindt teamspirit en werkgeluk erg belangrijk. Daarom organiseert De Feestcommissie een maandelijkse borrel met een hapje, drankje en een activiteit. Ook regelen zij ook het jaarlijkse teamuitje en kerstdiner. Van Groningen tot België,  naar Volendam en Texel, het team beleeft overal de grootste lol. Maar dit jaar was het tijd voor iets bijzonders. De medewerkers werden namelijk letterlijk in het zonnetje gezet.

“In 2015 hebben we ingezet op een beheersbare maar ambitieuze groei voor de komende jaren. We vragen veel van onze mensen; een steile leercurve, veel verantwoordelijkheid en een tomeloze inzet. Maar als het goed gaat met Traffic Builders deelt iedereen daar in mee via de collectieve winstdelingsregeling. In 2015 is de omzetdoelstelling gehaald maar bleek de winstdoelstelling iets te ambitieus.  Dit ondanks de energie, toewijding en het harde werken van alle medewerkers. Als blijk van waardering en als beloning voor de inzet en het enthousiasme, hebben we in het MT besloten om met het bedrijfsuitje iets extra’s te doen dit jaar.” aldus Wolter.

Catamaran tripje

Catamaran tripje (helaas zonder MankeTom)

 

Let’s go to: Mallorca

…En dat hebben we geweten. Drie hele dagen op stap, van vrijdagochtend 03:00 uur tot maandagochtend 00:45 uur.  Met een gin-tonic in de hand en het 30-seconds spel onder de arm hebben de consultants van Traffic Builders de grootste lol beleefd. Voor iedereen voelde het alsof je met vrienden op vakantie was. Op maandagochtend hadden de meesten geen stem meer over, maar dat mocht de pret niet drukken. Er werd maandag natuurlijk “gewoon” gewerkt (en gelachen om de anekdotes van het weekend).  Dus mocht je nog eens hier op kantoor langskomen, vraag Davey, Tom en Merel naar hun favoriete Karaoke-liedje. Dan zetten ze gerust weer de boel op stelten.  😉

Denk jij “hé, hier wil ik bij horen” of “met zo’n leuk team wil ik wel samenwerken“?  (We zijn hard op zoek naar een ervaren SEO consultant en senior Webanalytics & Marketing Inteligence Consultant!) Laat van je horen! Vinden we hartstikke leuk.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Work hard, play hard: Traffic Builders in het zonnetje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/