Traffic Builders: 15 jaar op rij in Emerce 100 (editie 2023)

Afgelopen vrijdag is de Emerce 100 2023 gelanceerd. We zijn trots om te kunnen delen dat we voor het vijftiende jaar op rij wederom een top-3 positie hebben bemachtigd. In de categorie Digital Marketingbureaus Groot pakken we met 4,5 ster een mooie notering waar we trots op zijn. Want onze consultants werken iedere dag keihard om te ambities van onze opdrachtgevers te verwezenlijken.

Emerce 100 accreditatie

Over de Emerce 100

De Emerce 100 is een jaarlijks terugkerende publicatie waarin de beste e-business bedrijven in Nederland worden gerangschikt.  Het bevat informatie over de prestaties van bedrijven in verschillende categorieën, zoals e-commerce, marketing, media en software. De lijst komt tot stand door middel van een uitgebreid onderzoek onder e-business bedrijven en marketeers. In dit onderzoek worden bedrijven beoordeeld op hun kennis en kunde, betrouwbaarheid, prijs-kwaliteitverhouding en flexibiliteit. Op basis van deze beoordelingen wordt een lijst samengesteld van de beste bedrijven in de verschillende categorieën. Een vermelding in de Emerce 100 is zoals altijd een belangrijke erkenning voor ons.

Categorieën onderzoek

  • E-commerce is een van de belangrijkste categorieën in de Emerce 100. Hierbij worden bedrijven beoordeeld op hun vermogen om online producten te verkopen en klantgerichte oplossingen te bieden.
  • Marketing is ook een belangrijke categorie in de Emerce 100. Bedrijven worden beoordeeld op hun vermogen om effectieve marketingcampagnes te creëren en klanten te bereiken via verschillende kanalen. De beste bedrijven in deze categorie zijn vaak in staat om de nieuwste trends en technologieën te gebruiken om doelgroepen te bereiken en te boeien. Denk hierbij aan social media marketing, influencer marketing en contentmarketing.
  • In de categorie media worden bedrijven beoordeeld op hun vermogen om content te maken en te verspreiden via verschillende kanalen.
  • Software is de laatste categorie in de Emerce 100. De beste bedrijven in deze categorie zijn vaak in staat om oplossingen te bieden die gebruiksvriendelijk zijn en die bedrijven helpen om hun prestaties te meten en te verbeteren.

Bedankt!

Aan alle Emerce-lezers en respondenten, heel erg bedankt voor het stemmen! We keep pushing marketing boundaries! Op naar de volgende editie, Emerce 100 2024. Hopelijk kunnen we dan weer op jouw stem rekenen.