Wolter Tjeenk Willink 26 april 2005 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten
Joure/Almere.

IT dienstverlener Vivens Nederland uit Joure en zoekmachine optimalisatie specialist Traffic Builders uit Almere lanceren vandaag RankInspector. Dit is een nieuwe online service die periodiek analyses en rapportages uitvoert van de zoekmachine ranking van websites in de meest populaire zoekmachines. RankInspector.nl is het resultaat van een langdurige strategische samenwerking tussen beide partijen.

Zoekmachines vormen het belangrijkste startpunt voor zowel particuliere als zakelijke internetgebruikers, zo blijkt uit recent onderzoek. De helft van alle online aankopen start met een zoekopdracht. ‘Topposities in de zoekmachine rankings zijn dan ook van groot belang, maar het ontbreekt de marketeer momenteel aan professionele tools om deze nauwgezet te bewaken’ aldus Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders. ‘RankInspector.nl vult dit gat op met periodieke analyses van de posities van websites in de reguliere zoekresultaten. Naast de eigen domeinnamen worden tevens de rankings van concurrenten gemonitord en zijn vergelijkingen met historische gegevens beschikbaar’.

Vele features van RankInspector.nl zijn uniek in Nederland, sommige zelfs wereldwijd. ‘Een veel voorkomend probleem is dat de posities zoals door concurrerende tools gerapporteerd niet overeen komen met de posities zoals bij een handmatige zoekopdracht naar voren komen. Dit heeft dikwijls te maken met de taalinstellingen of de geografische orientatie van de zoekmachine. RankInspector biedt de mogelijkheid aan gebruikers om dit zelf aan te geven. Zo kan een gebruiker Engelstalige keywords monitoren in Google.nl, waarbij niet internationaal maar in pagina ´s in het Nederlands wordt gezocht’, volgens Alex van Ginneken, oprichter van Vivens Nederland, welke zorg droeg voor de technische realisatie van RankInspector.

De tool is online in demovorm te bekijken. De betaalde varianten zijn in drie abonnementsvormen te verkrijgen, te weten Light, Pro en Advanced. Naast de periodieke analyses en rapportages van uw zoekmachine ranking hebben gebruikers onbeperkt toegang tot de uitgebreide kennisdatabank van RankInspector, vol tips over het realiseren van topposities in de zoekmachines.

Meer informatie over de zoekmachine ranking tool vindt u op RankInspector.nl of in de sectie "Zoekmachine ranking" van deze website.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Traffic Builders lanceert unieke zoekmachine ranking tool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/