Traffic Builders lanceert unieke zoekmachine ranking tool

Geschatte leestijd: 2 minuten
Joure/Almere.

IT dienstverlener Vivens Nederland uit Joure en zoekmachine optimalisatie specialist Traffic Builders uit Almere lanceren vandaag RankInspector. Dit is een nieuwe online service die periodiek analyses en rapportages uitvoert van de zoekmachine ranking van websites in de meest populaire zoekmachines. RankInspector.nl is het resultaat van een langdurige strategische samenwerking tussen beide partijen.

Zoekmachines vormen het belangrijkste startpunt voor zowel particuliere als zakelijke internetgebruikers, zo blijkt uit recent onderzoek. De helft van alle online aankopen start met een zoekopdracht. ‘Topposities in de zoekmachine rankings zijn dan ook van groot belang, maar het ontbreekt de marketeer momenteel aan professionele tools om deze nauwgezet te bewaken’ aldus Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders. ‘RankInspector.nl vult dit gat op met periodieke analyses van de posities van websites in de reguliere zoekresultaten. Naast de eigen domeinnamen worden tevens de rankings van concurrenten gemonitord en zijn vergelijkingen met historische gegevens beschikbaar’.

Vele features van RankInspector.nl zijn uniek in Nederland, sommige zelfs wereldwijd. ‘Een veel voorkomend probleem is dat de posities zoals door concurrerende tools gerapporteerd niet overeen komen met de posities zoals bij een handmatige zoekopdracht naar voren komen. Dit heeft dikwijls te maken met de taalinstellingen of de geografische orientatie van de zoekmachine. RankInspector biedt de mogelijkheid aan gebruikers om dit zelf aan te geven. Zo kan een gebruiker Engelstalige keywords monitoren in Google.nl, waarbij niet internationaal maar in pagina ´s in het Nederlands wordt gezocht’, volgens Alex van Ginneken, oprichter van Vivens Nederland, welke zorg droeg voor de technische realisatie van RankInspector.

De tool is online in demovorm te bekijken. De betaalde varianten zijn in drie abonnementsvormen te verkrijgen, te weten Light, Pro en Advanced. Naast de periodieke analyses en rapportages van uw zoekmachine ranking hebben gebruikers onbeperkt toegang tot de uitgebreide kennisdatabank van RankInspector, vol tips over het realiseren van topposities in de zoekmachines.

Meer informatie over de zoekmachine ranking tool vindt u op RankInspector.nl of in de sectie "Zoekmachine ranking" van deze website.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement