Traffic Builders lanceert unieke zoekmachine ranking tool

Geschatte leestijd: 2 minuten
Joure/Almere.

IT dienstverlener Vivens Nederland uit Joure en zoekmachine optimalisatie specialist Traffic Builders uit Almere lanceren vandaag RankInspector. Dit is een nieuwe online service die periodiek analyses en rapportages uitvoert van de zoekmachine ranking van websites in de meest populaire zoekmachines. RankInspector.nl is het resultaat van een langdurige strategische samenwerking tussen beide partijen.

Zoekmachines vormen het belangrijkste startpunt voor zowel particuliere als zakelijke internetgebruikers, zo blijkt uit recent onderzoek. De helft van alle online aankopen start met een zoekopdracht. ‘Topposities in de zoekmachine rankings zijn dan ook van groot belang, maar het ontbreekt de marketeer momenteel aan professionele tools om deze nauwgezet te bewaken’ aldus Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders. ‘RankInspector.nl vult dit gat op met periodieke analyses van de posities van websites in de reguliere zoekresultaten. Naast de eigen domeinnamen worden tevens de rankings van concurrenten gemonitord en zijn vergelijkingen met historische gegevens beschikbaar’.

Vele features van RankInspector.nl zijn uniek in Nederland, sommige zelfs wereldwijd. ‘Een veel voorkomend probleem is dat de posities zoals door concurrerende tools gerapporteerd niet overeen komen met de posities zoals bij een handmatige zoekopdracht naar voren komen. Dit heeft dikwijls te maken met de taalinstellingen of de geografische orientatie van de zoekmachine. RankInspector biedt de mogelijkheid aan gebruikers om dit zelf aan te geven. Zo kan een gebruiker Engelstalige keywords monitoren in Google.nl, waarbij niet internationaal maar in pagina ´s in het Nederlands wordt gezocht’, volgens Alex van Ginneken, oprichter van Vivens Nederland, welke zorg droeg voor de technische realisatie van RankInspector.

De tool is online in demovorm te bekijken. De betaalde varianten zijn in drie abonnementsvormen te verkrijgen, te weten Light, Pro en Advanced. Naast de periodieke analyses en rapportages van uw zoekmachine ranking hebben gebruikers onbeperkt toegang tot de uitgebreide kennisdatabank van RankInspector, vol tips over het realiseren van topposities in de zoekmachines.

Meer informatie over de zoekmachine ranking tool vindt u op RankInspector.nl of in de sectie "Zoekmachine ranking" van deze website.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.