Webwinkel Vakdagen 2012 – Traffic Builders: Online Retail Succes 2012

De Webwinkel Vakdagen 2012 zijn een must voor iedereen in de e-commerce branche, zeker als u oplossingen zoekt. Op 25 en 26 januari worden in Utrecht thema’s als online marketing, logistiek, search en payment besproken door een breed scala aan experts. Traffic Builders is voor het 6e achtereenvolgende jaar aanwezig, ditmaal met de presentatie ‘Zoekmachinemarketing successtrategieën voor online retail in 2012’.


Verdient u uw bytes brood bij een professionele webwinkel? Bepalen gerealiseerde digitale transacties (ook) de hoogte van uw eindejaarsbonus, of de lengte van uw contract? Laat dan, in deze economisch onzekere tijden, aan het begin van dit jaar deze kans op een ware kennisinjectie niet lopen. Het kan zomaar uw ‘reddingsboei’ zijn, wellicht specifiek in de vorm van Traffic Builders’ presentatie. De Webwinkel Vakdagen zijn bij voorregistratie gratis te bezoeken.

webwinkel vakdagen 2012 - traffic builders.jpg

Over de Webwinkel Vakdagen 2012

De ‘Webwinkel Vakdagen’ staat bekend als het grootste multi-channel e-commerce event van de Benelux. Dit jaar worden weer zo’n 10.000 marketing- en eindverantwoordelijken van e-commerce organisaties verwacht, werkzaam bij onder meer webwinkels en aanbieders uit de reisbranche en financiële dienstverlening. Bent u er ook bij?

Gevarieerd programma

Meer dan 100 lezingen en 200 toonaangevende aanbieders. Dompel uzelf onder in het rijkelijk gevulde programma, met sprekers op het gebied van:

  1. Online marketing
  2. Software & Development
  3. Legal & Finance
  4. Logistics & Distribution
  5. Social media & M-commerce

Bekijk hier het volledige programma. Voor alle presentaties geldt: vrije inloop, vooraf inschrijven is niet nodig. Wees er wel op tijd bij om een plekje te bemachtigen.

Presentatie: ‘Zoekmachinemarketing Successtrategieën voor Online Retail in 2012’

Standnummer M27 – Donderdag 15:15 – 15:45

Namens Traffic Builders verzorgt Wolter Tjeenk Willink ook dit jaar weer een presentatie, wederom gericht op best practices in zoekmachinemarketing voor webwinkels. De presentatie in een notendop:

“Wat zijn enkele van de meest succesvolle cases in online retail op het gebied van zoekmachine-optimalisatie (SEO), Google Adwords en webanalytics & conversie-optimalisatie? Wilt u weten hoe u social media succesvol kunt inzetten als onderdeel van uw SEO-strategie? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor geautomatiseerd campagnemanagement in Google Adwords? Of wilt u meer weten over het automatisch optimaliseren van campagnes op basis van conversies en andere webanalytics gegevens? In deze sessie krijgt u concrete handvatten en praktische tips voor maximaal succes in 2012.”

Inschrijven

De Webwinkel Vakdagen 2012 zijn bij voorregistratie gratis te bezoeken. Bent u er net als 10.0000 ambitieuze vakgenoten ook bij? Schrijf u hier in.