Webwinkelvakdagen 2017: Wat je niet mag missen

Nog een paar maanden en dan is het zover: de Webwinkelvakdagen 2017. Al jaren is Traffic Builders een trouwe exposant en spreker op dit veelbezochte evenement. De line-up is goed gevuld met interessante lezingen en presentaties van verschillende collega’s uit de branche. Met 180+ sprekers en 14 thema’s, hoe weet je nou welke je niet mag missen? We hebben onze favoriete thema’s voor je op een rijtje gezet. 

Webwinkelvakdagen 2017: het programma

De 11.000 bezoekers van de Webwinkelvakdagen 2017 doen er goed aan om via de website alvast het programma in te zien om een voorselectie te maken. Door een profiel aan te maken kun je je eigen gepersonaliseerde beursplan opstellen. Super handig, want beurzen kunnen best chaotisch verlopen.  Op beide dagen is er veel leuks te ontdekken. Tussen 10.00 en 17.00 uur is er genoeg te beluisteren. Laten we beginnen op woensdag 18 januari.

kick-off: KLM

10.15 – 10.45 uur: Karlijn Vogel-Meijer in Keynote A. Karlijn trapt de ochtend af met een lezing over de persoonlijke klantbenadering van KLM dankzij technologie. KLM staat wereldwijd bekend om haar snelle en persoonlijke manier van communiceren met haar klanten. Hoe maak je dit waar, met duizenden klanten per dag?

webwinkel vakdagen 2017

Alles over A/B testen

14.00 – 15.00 uur: Jurjen Jongejan in Keynote B. Wij volgen Jurjen graag en bezoeken dan ook zeker zijn lezing op de woensdagmiddag. Wij laten ons graag inspireren door cases van Ziggo, Gamma, Bol.com en Hunkemöller.

webwinkel vakdagen 2017

Natuurlijk staat Traffic Builders ook op het podium van webwinkelvakdagen 2017..

14.45 – 15.15 uur: Maar we sprinten net voor het zingen de kerk uit, want onze eigen Shirley van Haalem staat in zaal 9 op het podium. Hup de zaal uit en aan de linkerkant blijven lopen, want aan het eind van het looppad vind je het thema Conversie en Branding. Van 14.45 tot 15.15 uur zal onze Conversie Optimalisatie consultant haar ervaringen delen aan de hand van verschillende cases uit het afgelopen jaar. Webwinkel vakdagen 2017

Later in de middag vind je een lezing die je niet mag missen als je aan de slag gaat met display advertising. In lezingenzaal 5 vind je manager online advertising Talitha Zwagers, product manager Display Thomas Bloppoel en senior online marketing manager Nationale Nederlanden: Rubin van der Heide. Blijf dus zeker even hangen aan het eind van de middag, want deze drie hebben een hoop met jou te delen. Wil je je alvast verdiepen? Lees hier meer. Dan zien we jou graag om 16:15 uur!

fitvermogen

 

Webwinkelvakdagen 2017: donderdag 19 januari

Traffic Builders people: eat your <3 out.

10.30 – 11.00 uur: Natuurlijk nemen we onze collega’s van Traffic Builders People mee. Als specialist in digitale transitie willen zij de lezing van Stefan Verhoeven niet missen! De digitale transformatie van Miele heeft heel wat voeten in de aarde en daar valt voor velen wat van te leren. Zo kunnen we allemaal #ImmerBesser worden. Deze lezing is te volgen om 10.30 uur in zaal 9. webwinkel vakdagen 2017

we <3 Storytelling

11.00 – 11.30 uur: We gaan meteen door! Webwarenhuis Fonq heeft het goed voor elkaar met een vernieuwde website, mooie esthetiek en het gebruik van vooruitstrevende techniek. Halverwege de ochtend is dit de lezing waar wij zeker aanwezig zullen zijn:

webwinkel vakdagen 2017

B2B in een B2C omgeving? JA!

13.45 – 14.15 uur: Natuurlijk is onze cookie-winnaar Centralpoint ook van de partij. Je begint de middag goed door naar Keynote A te gaan en te luisteren naar het verhaal van Brian Speelman. Centralpoint bestaat net als wij 15 jaar en werkt al jaren met Traffic Builders samen om de beste resultaten te behalen. Natuurlijk zullen wij ook bij deze lezing in de zaal zitten. Een topspeler in de Benelux mag je nooit missen 😉 . webwinkel vakdagen 2017

COOKIE winnaar Canal Company op de webwinkel vakdagen 2017

14.00 – 14.30 uur: Onze eigen Mitchell de Vries zal samen met Canal Company het podium vullen met een waterdichte Search-Case. Samen met manager E-commerce Emile Breure zal hij de samenwerking tussen Traffic Builders en Canal company toelichten. Deze organisatie is in de afgelopen vijf jaar heel hard gegroeid dankzij de inzet van online search. De creativiteit waarmee zij het SEA budget uitgeven is een inspiratie voor velen. Deze lezing mag je niet missen en vind je in zaal 3 om 14.00 uur. webwinkel vakdagen 2017

Tot slot

Naast alle lezingen is er ook genoeg interessants te vinden op het beursplein. Op beide dagen zullen veel bedrijven hun mooiste stand opzetten en is er veel informatie te halen bij de verschillende aanwezige consultants. Natuurlijk zijn wij ook te vinden. Dit jaar staan wij op stand 21. Hier kun je in gesprek gaan met onze sales-, online advertising-, conversie optimalisatie-, en webanalytics consultants. Heb je zelf nog interessante lezingen gevonden die de bezoekers van de webwinkel vakdagen 2017 niet mogen missen? Laat dan wat achter in de comments. Heb je nog geen tickets? Meld je hier aan en breng een bezoekje aan stand 21!