Marek 23 september 2009 / Digital Marketing Strategie
Leestijd: < 1 minuten

Mensen met aandelen Google die al een tijdje trouw de zoekmachine in hun portefeuille hebben, zullen met weemoed terugdenken aan november 2007. Toen stonden de aandelen van Google op 740 dollar per stuk. Toch lijkt de zoekmachine een inhaalslag te maken, want er zit al 6 maanden een stijgende lijn in de waarde van aandelen Google.


Aandelen Google bleken eind augustus al op 440 dollar per stuk te staan. Deze positieve trend zette door en heeft gezorgd voor een toename in de waarde van aandelen Google van 70% in een halfjaar. De voorspelde 1000 dollar per aandeel Google zal nog even op zich laten wachten, maar in ieder geval laat de populairste zoekmachine zien dat het ook anders kan in tijden waarin gesproken wordt van recessie en kredietcrisis.

Niet alleen de aandelen Google doen het goed. Ook de merkwaarde van Google steeg al naar recordhoogte en ook de maandelijkse inkomsten van Google uit zoekopdrachten liegt er bepaald niet om. Eerdere voorspellingen lijken uit te komen: Google overleeft de kredietcrisis.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Aandelen Google terug boven de 500 dollar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.