Traffic Builders benoemd tot Bing Select Partner

Deze maand is Traffic Builders als één van de eersten in Nederland benoemd tot Bing Select Partner. Traffic Builders werkt al jaren samen met Bing om het maximale potentieel uit de zoekmachine markt te halen, maar vanaf deze maand zijn we door Bing officieel benoemd tot Bing Select Partner.

Bing select partner

Bing Select Partner: wat houdt dit in?

De Bing Select Partner status is een onderscheiding voor de meest gekwalificeerde digital marketing bureaus in Nederland. In essentie betekent dit dat Traffic Builders één van de bureaus is die hoge kwaliteit service biedt aan zijn opdrachtgevers rondom het gebruik van Bing Advertising producten en technologie. Vanuit Bing ontvangt Traffic Builders als Bing Select Partner support, trainingen & events voor het verder verbeteren van onze dienstverlening. Kortom: de onderscheiding is een bevestiging van de uitstekende samenwerking tussen Bing en Traffic Builders.

Bing in Nederland

Bing is de laatste jaren flink aan de weg aan het timmeren in Nederland. Zo is het marktaandeel van Bing in 2017 gegroeid naar 9% t.o.v. 3% in 2015. Dit bood een grote kans voor adverteerders aangezien het mogelijk is om in Bing tegen een relatief lage CPC klikken in te kopen. Daarnaast biedt Bing de optie om bestaande campagnes over te nemen waardoor het makkelijk is op te zetten. Gemist potentieel dus als je als adverteerder niet op Bing aanwezig bent. Mocht je wel al op Bing adverteren, hebben we natuurlijk een aantal handige artikelen voor je geschreven waarmee je je Bing campagnes kunt optimaliseren.

Wij zijn erg trots op de onderscheiding als Bing Select Partner en zien uit naar de toekomst!