8 Toonaangevende digital marketingbureaus bundelen krachten in pan-Europese alliantie

Geschatte leestijd: 2 minuten

8 Toonaangevende, onafhankelijke digital marketingbureaus in Europa bundelen de krachten in een internationale alliantie genaamd Digital Alliance Int. (kortweg: Dall Int.). Traffic Builders, tevens één van de initiatiefnemers van deze unieke samenwerking, vertegenwoordigt de Nederlandse markt binnen de alliantie. 

Digital Alliance International (Dall Int.)

Dall Int. is een familie van toonaangevende, onafhankelijke digital marketingbureaus. De alliantie biedt een krachtig alternatief voor de traditionele, internationale media holdings. Naast intensieve samenwerking met en voor internationale opdrachtgevers, heeft de alliantie ook kennisdeling en gezamenlijke productontwikkeling hoog op de agenda staan.

Dall international

Allan Jørgensen, chairman Dall Int.

“We hebben een zeer sterke alliantie gevormd waarmee we internationale opdrachtgevers verzekeren van de beste lokale kennis en expertise, verzorgd door toonaangevende digital marketingbureaus. Met ruim 400 lokale specialisten en meer dan 50 verschillende certificeringen verspreid over 10 Europese markten, dekt de alliantie letterlijk elke expertise binnen het digital marketing & sales landschap anno nu”, aldus Allan Jørgensen, voorzitter van Dall Int.

Best presterende google premier partners

De participerende bureaus behoren tot de 3% best presterende “Google Premier Partners” in EMEA. Het unieke samenwerkingsverband werd onlangs met medewerking van Google op diens Europese hoofdkantoor in Dublin geformaliseerd. Gezamenlijk hebben de deelnemende bureaus ruim 400 specialisten, ca. 1000 opdrachtgevers en ruim 100 jaar ervaring met digital marketing, analytics en marketing automation in zowel B2B als B2C branches door heel Europa. De alliantie beheert meer dan 100 miljoen euro aan digital marketingbudget voor haar opdrachtgevers, voornamelijk in paid search, display advertising en social.

Wolter Tjeenk Willink, oprichter Traffic Builders

“De markt vraagt om een solide, transparant en onafhankelijk alternatief voor de traditionele media holding bedrijven, zo merkten wij bij onze grotere opdrachtgevers. Daarnaast zien ook steeds meer opdrachtgevers in het midden- en grotere segment van het MKB mogelijkheden buiten Nederland. Als je ambitie is om vanuit Nederland de internationale markt te veroveren, vraagt dat om centrale aansturing en lokale uitvoering van internationale digital marketingactiviteiten. Door deze alliantie zijn we nog beter in staat om opdrachtgevers hierin te voorzien.”

“De eerste internationale successen in nauwe samenwerking met andere Dall bureaus zijn inmiddels al geboekt”, aldus Wolter Tjeenk Willink, oprichter van digital marketingbureau Traffic Builders.

Een overzicht van enkele bureaus binnen de Dall Int. alliantie:

Lokale digital marketing expertise in Europa

Vandaag de dag biedt Dall Int. alliantie lokale digital expertise in Noorwegen, Denemarken, Zweden, Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Polen en Oost- en Centraal-Europa. Nog voor het einde van het jaar wordt volledige dekking van Europa verwacht door een netwerk van zorgvuldig geselecteerde, onafhankelijke digital marketingbureaus verwacht. De ambities reiken uiteindelijk ook tot buiten Europa.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer interessante blogs over
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.