Digital Analytics Congres: the power of advanced metrics in Google Analytics

Volgende maand is de beste maand in ons vakgebied. Bomvol mooie evenementen, spreeksessies en netwerkborrels: oktober is de maand waar we allemaal naar uitkijken. Dit jaar maken we het extra bijzonder. Wij gaan namelijk naar het Digital Analytics congres van MOA op 11 oktober. Eindelijk een event waar je echt wat opsteekt en je na afloop meteen aan de slag kunt. Wij kunnen het weten, want we hebben een mooie case voorbereid waar je veel van kunt leren. Ja, je leest het goed. Wij zijn er niet alleen als bezoeker, maar ook als spreker! Daar vertel ik je natuurlijk graag meer over, dus ik zet het evenement en haar highlights voor je op een rijtje. (ps: wil je een kortingscode scoren? Scroll dan even door!)

Digital analytics congres

Wanneer? woensdag 11 oktober , tussen 09:15 en 18:15 uur.
Waar? Media Plaza, Utrecht
Voor wie? Webanalisten, digital analisten, e-commerce managers, online marketeers, etc. Houd jij je bezig met het rapporteren, analyseren of optimaliseren op basis van data om inzichten in klantgedrag te vergroten? Ben je dagelijks bezig met het verbeteren van campagnes en het optimaliseren van websites? Dan is dit event zeker voor jou! Meer info vind je hier.

digital analytics congres

Programma 11 oktober

Allemaal wel leuk, maar wat kun je eigenlijk verwachten van het Digital Analytics congres? Laat ik het programma even op een rijtje zetten. Wil je zeker weten dat je niks belangrijks mist? Kom dan vooral in de ochtend langs en neem deel aan de eerste expertsessie van Tije en Felipe.

09:15 – 09:25 Opening door Martijn van Vreeden
09.25 – 10.10 Keynote 1: Bart Schultz van Online Dialogue
10:20 – 10:55: Expertsessie 1 (don’t miss out!)

 • Daniel Gebler – Picnic
 • Tije Vlam & Felipe Wesbonk – Traffic Builders: the power of advanced metrics in Google Analytics 
 • Stephane Hamel

10.55 – 11.15 Fijn, een koffiebreak
11.15 – 11.50 Expertsessie 2

 • Niels Rijmer – Bijenkorf
 • Jan Hendrik Fleury – EDM

12.00 – 12.45 Keynote 2: Stephane Hamel
12.45 – 13.30 Tijd voor een lekkere lunch
13.30 – 14.15 Keynote 3: Aurelie Pols
14.25 – 15.00 Expertsessie 3

 • Gosia Wrzesinka – Coders CO
 • Marc Tollens – KLM
 • Netprofiler – case

15:00 – 15:25 Fijn, een koffiebreak
15.25 – 16.00 Expertsessie 4

 • Nadieh Bremer – Visual Cinnamon
 • Rob Winters – Travelbird
 • Marcel Martschausky – Webtrekk

16.10 – 16.55 Keynote 4 Paneldiscussie
16.55 – 17.10 Afsluiting en daarna tijd voor een lekkere borrel!

Expertsessie 1: The power of advanced metrics in Google analytics

Stuur jij je digitale marketing ook aan op sessies en conversies? Waarom stuur je deze niet aan op het werkelijke resultaat van je inspanningen?

Tije Vlam en Felipe Wesbonk nemen je mee aan de hand van praktijkvoorbeelden en tonen zo de kracht van dataverrijking. Door Analytics gegevens te combineren met externe kwantitatieve en kwalitatieve data creëren ze meerwaarde voor hun klanten. Sturen op werkelijke ROI, de effectief behaalde nieuwe business of de verdiende marge, dat loont! De afgelopen maanden hebben Tije en Felipe diverse blogs gepubliceerd. Zo deelde Tije samen met collega Robert met trots zijn praktijkcase voor Fletcher Hotels, waarbij zij met een complexe Enhanced Ecommerce implementatie kansrijke informatie voor de opdrachtgever konden achterhalen.

Traffic Builders hecht veel waarde aan transparantie, kennisdeling en de kracht van samenwerken. In onze blogs en spreeksessies proberen we een visie of verhaal te delen waar de lezer of bezoeker echt iets aan heeft. Dus als we dat beloven, komen we dit ook na! Op de meeste events kun je hier en daar wel wat waardevolle informatie meepikken, maar echt enthousiast worden we er vaak niet van. Daarom hebben we voor deze sessie met elkaar afgesproken om ervoor te zorgen dat de mensen in de zaal direct aan de slag kunnen met ons verhaal. De sessie duurt 35 minuten en vindt plaats na de eerste keynote sessie.

L/R Felipe Wesbonk, Tije Vlam

We zien je graag bij het Digital Analytics Congres op 11 oktober!

Kom je ook even gedag zeggen op onze stand of neem je deel aan onze sessie? We vinden het leuk om in contact te komen met onze lezers. Natuurlijk hebben we daarom een mooie aanbieding voor jou: met maar liefst 20% korting naar het Digital Analytics congres? Dat kan!

AI contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.