Met content marketing start je vandaag met bouwen aan je merk. Een uitdaging voor veel marketeers: want hoe bereik je de doelgroep in het versnipperde medialandschap? Laat ons op het juiste moment de juiste snaar raken bij je doelgroep. Met content marketing en gerichte merkcommunicatie die past bij de customer journey van jullie doelgroep.

Wat is content marketing?

Content marketing bestaat al decennia, maar heeft de afgelopen 5-10 jaar een enorme vlucht genomen. Kort samengevat houdt content marketing het volgende in: 

“Content marketing is een strategische marketingaanpak, gericht op het creëren en distribueren van waardevolle, relevante en consistente content. Dit doe je om een duidelijk gedefinieerde doelgroep aan te spreken en te behouden, en om uiteindelijk winstgevende klantinteractie te genereren.” 

Een van de grootste voordelen van content marketing is dat het een kosten-efficiënte manier is om online en offline merkbereik te vergroten. Je investeert op duurzame wijze in merkbeleving en merkvoorkeur met een doordacht content marketingplan. Je faciliteerrelevante touchpoints, zodat je niet (meer) met hagel schiet. Als merk onderscheid je jezelf met content die jouw doelgroep(en) echt vooruit helpt en hun beslismomenten vergemakkelijkt. 

Aan de slag met jouw content marketingstrategie

Hoe start je met content marketing? De basis voor het behalen van meer ROI uit jouw content marketing ligt bij een contentstrategie met een bijbehorend content marketingplan. In dit contentplan maken we keuzes voor kansrijke thema’s, doelgroepen en buyer persona’s, de juiste contentformats- en typen, distributiekanalen, SEO-data en de contentkalender.

Wat doen onze content marketeers met jouw contentplannen?

Een content marketingstrateeg weet als geen ander hoe je met gerichte merkcommunicatie je merkbereik vergroot. Haak je ons aan voor je content marketingstrategie, dan gaan we aan de slag met:

  • Creative concepting
  • Een effectieve contentstrategie op basis van ons REAN-marketingmodel
  • Contentcreatie
  • Contentdistributie: met inzet van bijv. social media, influencer marketing en Digital out of Home.
  • Actionable buyer persona’s
  • De juiste tone of voice voor jouw doelgroep
  • SEO-copywriting
  • Creative development
  • Synergie tussen de ingezette kanalen
  • Dashboarding, KPI-monitoring en rapportages

Creatief content marketing bureau zoekt opdrachtgever met lef

Content marketing bestaat uit meer dan het hebben van een duidelijke roadmap en actionable buyer persona’s: je hebt er lef voor nodig, visie en creativiteit. Dat kenmerkt dan ook de opdrachtgevers waar wij graag voor aan de slag gaan.

We zoeken de grenzen van digital marketing op met innovatieve oplossingen. Daarbij dagen we onszelf uit maar ook onze opdrachtgevers. Met succes: in 2020 zijn we genomineerd voor 6 Global Search Awards, 7 European Search Awards en 2 IAB Programmatic Awards genomineerd, met als tastbaar resultaat de winst van een IAB Programmatic Award en maar liefst 3 Global Search Awards!

Pushing Marketing Boundaries

Je merkbekendheid vergroten met ijzersterke content marketing en merkcommunicatie? Wij zijn er meer dan klaar voor, we horen graag van je. Neem gewoon contact op!

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Niels

Niels is een bevlogen Content Marketing Strateeg, en maakte bij Traffic Builders eerder al veel kilometers als SEO Consultant en Copywriter. Met waardevolle content-oplossingen de juiste doelgroepen faciliteren in ‘hun ideale klantreis door de funnel’ staat bij hem centraal. Dat kan via een ROI-gedreven multi-channel contentstrategie inclusief creative concepting, maar net zo goed via een subtiele speldenprik op het juiste moment. Daag hem uit, dan doet hij dat met jou!

Neem contact op

Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze partners