Content Marketing

Ben jij op zoek naar een unieke en vernieuwende manier om jouw boodschap gericht over te brengen? Waarom zou je genoegen nemen met gewone content, als je ook kunt kiezen voor toegespitste content marketing? Trefzekere content levert een uitgesproken bijdrage aan het binden, boeien (Engage) en activeren (Activate) van jouw doelgroep.

Voor een doelgerichte digital marketing strategie is scherpe content onmisbaar. De basis voor effectieve content ligt bij een weloverwogen content marketingplan. Het content plan content strategie beschrijft o.a. welke content jij wanneer wilt verspreiden content creatie en hoe je dat gaat doen content distributie. Traffic Builders baseert de content plannen altijd op doelgroeponderzoek en persona’s, zodat we zeker zijn dat de tone of voice past bij jouw doelgroep en uitstraling.

Content strategie

Content marketing en het belang van een duidelijke content strategie worden vaak onderschat. Goede content kan een belangrijke bijdrage leveren aan authority building en is bovendien zeer geschikt voor bijvoorbeeld social media marketing. We zetten content op strategische wijze via verschillende kanalen uit. Hiermee vergroten we de online zichtbaarheid van jouw organisatie en versterken we de effectiviteit van andere onderdelen van de marketingmix. Doordachte content geeft jou meer grip op het complexe koopproces van de moderne klant, met de juiste informatie op het juiste moment.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van content marketing? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders en onze manier van werken. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

Lotte Mol
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Lotte

Als Product Manager Content Marketing komt het goed uit dat Lotte voorzien is van een vlijmscherpe pen en niets liever doet dan schrijven. Ze heeft een bovengemiddelde interesse voor alles omtrent social media en kan niet zonder haar pindakaas-kaas-boterhammen tijdens de lunch.

Neem contact op met Lotte

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

Nieuwsbrieven
Email*
 
 
 
Nieuwsbrief
 
Blog
 
 

Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement