Traffic Builders 06 april 2022 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten

Op 14 april 2022 wordt bij InnStyle Maarssen Emerce Retail georganiseerd. Traffic Builders is als sponsor van dit event aanwezig in de ontmoetingsruimte en verzorgt een van de keynote presentaties.

Wat is Emerce Retail?

Emerce Retail is een jaarlijks evenement over de actuele uitdagingen en ontwikkelingen in retail en e-commerce. Hoe bepalen platforms, marketplaces en social shopping je strategie? Hoe zet je tech & innovatie bij het optimaliseren van je conversie? Wat doen de disruptors en wat zijn hun lessons learned? Haal inzicht uit ervaringen van professionals en versterk hiermee je digitale retailstrategie.

Voor wie is dit event?

Emerce Retail is voor de beslisser bij retailers, brands en pure players. Innovatieve uit binnen- en buitenland delen tijdens deze dag de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en e-commerce.

Wij zijn erbij

Traffic Builders is trotse sponsor van Emerce Retail. Onze Digital Analytics Consultant Folkert van Oorschot zal een keynote presentatie geven over Offline conversion tracking. Meer informatie over de presentatie van Folkert is hier te vinden. Wij zijn zelf aanwezig met een stand in de algemene ruimte. Zoek ons een op. Dat vinden we leuk.

Praktische info op een rij

Website Emerce Retail

Keynote presentatie “Hoe koppel je offline aankopen aan online campagnes?’. Deze begint om 10:35 uur in zaal 3 en duurt een half uur.

Locatie:
InnStyle, Herenweg 55, Maarssen

Tickets

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Ontmoet Traffic Builders op Emerce Retail 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/