Google komt met AdSense voor RSS feeds

Geschatte leestijd: < 1 minuten
Zoekmachine Google lijkt websitebeheerders uit haar AdSense advertentienetwerk te willen enthousiasmeren voor de nieuwe betaversie van Google Adsense for Feeds. De nieuwste aanwinst van het AdSense programma, dat bestaat uit een netwerk van websitebeheerders die advertenties van Adwords-adverteerders toont, biedt beheerders de mogelijkheid om nu ook hun RSS feeds van gesponsorde koppelingen te gaan voorzien.

“We willen deze markt echt gaan opvoeden,” aldus Shuman Ghosemajumder, business product manager voor AdSense. Nu we het business model voor online media op generiek niveau langzamerhand goed beginnen te krijgen is het onvermijdelijk dat we advertentiemogelijkheden op correcte wijze in feeds als RSS integreren”.
Men kan zich aanmelden voor het tonen van Adwords advertenties uit het AdSense netwerk via de volgende pagina op Google.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.