Wolter Tjeenk Willink 18 mei 2005 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten
Zoekmachine Google lijkt websitebeheerders uit haar AdSense advertentienetwerk te willen enthousiasmeren voor de nieuwe betaversie van Google Adsense for Feeds. De nieuwste aanwinst van het AdSense programma, dat bestaat uit een netwerk van websitebeheerders die advertenties van Adwords-adverteerders toont, biedt beheerders de mogelijkheid om nu ook hun RSS feeds van gesponsorde koppelingen te gaan voorzien.
“We willen deze markt echt gaan opvoeden,” aldus Shuman Ghosemajumder, business product manager voor AdSense. Nu we het business model voor online media op generiek niveau langzamerhand goed beginnen te krijgen is het onvermijdelijk dat we advertentiemogelijkheden op correcte wijze in feeds als RSS integreren”.
Men kan zich aanmelden voor het tonen van Adwords advertenties uit het AdSense netwerk via de volgende pagina op Google.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google komt met AdSense voor RSS feeds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/