Home » Traffic Builders nieuws » Google komt met AdSense voor RSS feeds

Google komt met AdSense voor RSS feeds

Zoekmachine Google lijkt websitebeheerders uit haar AdSense advertentienetwerk te willen enthousiasmeren voor de nieuwe betaversie van Google Adsense for Feeds. De nieuwste aanwinst van het AdSense programma, dat bestaat uit een netwerk van websitebeheerders die advertenties van Adwords-adverteerders toont, biedt beheerders de mogelijkheid om nu ook hun RSS feeds van gesponsorde koppelingen te gaan voorzien.

“We willen deze markt echt gaan opvoeden,” aldus Shuman Ghosemajumder, business product manager voor AdSense. Nu we het business model voor online media op generiek niveau langzamerhand goed beginnen te krijgen is het onvermijdelijk dat we advertentiemogelijkheden op correcte wijze in feeds als RSS integreren”.
Men kan zich aanmelden voor het tonen van Adwords advertenties uit het AdSense netwerk via de volgende pagina op Google.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen gewoon in jouw mailbox

Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nauw betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Blijf op de hoogte van

De laatste trends & ontwikkelingen

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen per mail