Gratis IndexTools Enterprise: Google Analytics on steroids

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Eerder vandaag werd door het door Yahoo! overgenomen IndexTools aan partners bekend gemaakt dat de Enterprise versie van de geroemde web analytics software vanaf dit moment gratis is. Hiermee komt ca. 80% van de functionaliteit van web analytics pakketten als Webtrends en Omniture SiteCatalyst gratis op de markt. Dit maakt IndexTools tot een “Google Analytics on steroids”, en dan druk ik me nog zacht uit. Ook onze web analytics expert, die zelf zowel Webtrends als Omniture gecertificeerd is, is enorm onder de indruk van de mogelijkheden en het gebruiksgemak van IndexTools.

In deze post werpen we een blik op enkele van de belangrijkste features van IndexTools.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.