Gratis IndexTools Enterprise: Google Analytics on steroids

Geschatte leestijd: 1 minuten

Eerder vandaag werd door het door Yahoo! overgenomen IndexTools aan partners bekend gemaakt dat de Enterprise versie van de geroemde web analytics software vanaf dit moment gratis is. Hiermee komt ca. 80% van de functionaliteit van web analytics pakketten als Webtrends en Omniture SiteCatalyst gratis op de markt. Dit maakt IndexTools tot een “Google Analytics on steroids”, en dan druk ik me nog zacht uit. Ook onze web analytics expert, die zelf zowel Webtrends als Omniture gecertificeerd is, is enorm onder de indruk van de mogelijkheden en het gebruiksgemak van IndexTools.

In deze post werpen we een blik op enkele van de belangrijkste features van IndexTools.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement