Traffic Builders verkozen tot Almeerse onderneming van het jaar 2017

Ieder jaar nomineert de Vereniging Bedrijfskring Almere drie ondernemingen voor de prestigieuze prijs ‘Onderneming van het Jaar’. De bedrijven worden geselecteerd door een jury, onder leiding van Mark Pol, de wethouder Economische Ontwikkeling in Almere. Samen met Jeveka en Rixax Verhuur was Traffic Builders genomineerd voor de ‘Almeerse onderneming van het jaar 2017’ -prijs.  Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere en de VBA maakte de wethouder bekend dat Traffic Builders deze prestigieuze prijs gewonnen heeft!

onderneming van het jaar

Onderneming van het jaar 2017 Almere

In 2001 is Traffic Builders opgericht door Wolter Tjeenk Willink, toen slechts 19 jaar oud. Onder de naam Tjeenk Willink Consultancy heeft hij op de zolderkamer van paps en mams in de Filmwijk het bedrijf vormgegeven. In die tijd richtte Traffic Builders zich nog voornamelijk op zoekmachinemarketing.  Traffic Builders heeft diverse locaties in de stad Almere betrokken en inmiddels mogen we sinds 2013 ‘het dak van Almere’, de 30e en 31e verdieping van het WTC, ‘ons thuis’ noemen. In de jaren daarna zijn we uitgegroeid naar een full-funnel digital marketingbureau met 70+ medewerkers en een kantoor met uitzicht waar je naar wilt blijven kijken..

uitzicht kantoor Traffic Builders

Huh, Almere?

Ja. Die vraag krijgen we vaker. We hebben al die tijd bewust voor Almere gekozen omdat we de kracht van de nieuwe stad waarderen. Ondernemerschap in Almere is kansrijk, de stad is als vestigingslocatie uitstekend te bereiken en de nauwe banden met de Hogeschool zorgen voor een constante stroom van goed opgeleide nieuwe medewerkers en kennisverrijking in de regio. Als Almeerse onderneming hebben wij het plezier om mensen van buiten de stad te laten zien dat Almere ideaal is om te ondernemen, wonen en werken. Een groot deel van ons team reist met plezier vanuit de randstad (of Brabant) naar ons kantoor. Een aantal van hen is al naar Almere verhuisd!

Kennis in de regio

We verzorgen elk jaar de minor Online Marketing op Windesheim Flevoland en organiseren met deze hogeschool ook de cursus Online Marketing voor mensen uit het werkveld. Daarnaast starten we twee keer per jaar het Traineeship Online Marketing, speciaal voor alumni die nét zijn afgestudeerd en op zoek zijn naar kennis, werkervaring én een vergrote kans op een baan.

Samenwerking Windesheim Flevoland
Directeur Rien Komen van Hogeschool Windesheim Flevoland en directeur Wolter Tjeenk Willink van Traffic Builders

Ontzettend trots

We zijn onwijs trots op de titel ‘ondernemer van het jaar 2017’ en zullen het plakkaat een mooie plek geven. Naast de titel hebben we ook een geldprijs van €5000 om uit te geven aan een goed doel in Almere. Met het hele team zullen we hier een ontvanger voor vinden. En tot slot mogen we ook nog genieten van een super gave voorstelling van Vis à Vis! Daar wordt de feestcommissie helemaal gelukkig van ;). Bekijk hier het nieuws over de uitreiking op Omroep Flevoland. En luister hier het radio interview van 19 februari terug.

Onderneming van het jaar 2017
nieuwjaarsreceptie 2018, uitreiking onderneming van het jaar