Wolter Tjeenk Willink 14 oktober 2011 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten

Afgelopen week vond in Amsterdam het jaarlijkse zoekmachinemarketing event Search Engine Strategies, kortweg SES Amsterdam plaats. Tijdens dit evenement mocht Traffic Builders een training verzorgen met als thema “het ontwikkelen van het een integrale zoekmachinemarketing strategie voor 2012”.

Inhoud van de presentatie
Het eerste deel van de presentatie behandelt de belangrijkste trends en ontwikkelingen aan de zijde van zoekmachinegebruikers, zoekmachines (lees: Google), adverteerders en zoekmachinemarketingbureaus. In dit deel in het bijzonder aandacht voor het koopproces van uw doelgroep en ZMOT: Google’s Zero Moment Of Truth, waarmee het belang van aanwezigheid in zoekmachines in de awareness fase van het koopproces, direct na de stimulus via een ander medium, wordt benadrukt.

Het tweede deel gaat in op de doorvertaling van het koopproces van zoekmachinegebruikers naar de rol van diverse marketingkanalen in de marketingmix anno 2012. Hoe beïnvloedt TV het zoekgedrag online? Hoe kunt u daarop inspelen? Welke KPI’s passen bij marketingkanalen gegeven hun rol in het koopproces van uw doelgroep en dus uw marketingmix?

Het laatste deel behandelt de doorvertaling van deze trends, ontwikkelingen en de visie van Traffic Builders hierop naar strategieën toegespitst op zoekmachine-optimalisatie (SEO) en adverteren in zoekmachines (SEA).

 

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Presentatie “Integrale zoekmachinemarketing strategie 2012”, SES Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.