Geschatte leestijd: 2 minuten

Google ReaderGister voor het eerst sinds weken mijn uitpuilende feedreader maar eens geopend. Mocht je de afgelopen weken wat hebben gemist op het gebied van search en zoekmachinemarketing, dan heb ik hier een beknopt link-overzichtje voor je.

Google Nieuws
Het search engine nieuws wordt zoals gewoonlijk gedomineerd door Google met wekelijkse overnames en product-releases . Een aantal opvallende berichten:

Reizen met Ilse
Ilse Media kondigde de release aan van haar eerste search vertical. Op reizen.ilse.nl kun je inloggen met ilse (pass: bloggerpreview). Qua functionaliteit, usability en aanbod ziet het er (‘beta’ in acht genomen), veelbelovend uit. De one million dollar question voor Ilse is hoe deze eerste vertical gaat converteren. Verder interessant om te zien hoe Ilse het project gaat promoten via zoekmachines (lees ook de kritische noot van Ulco @ Netters). Misschien een idee om het high-trust domein Vakantie.nl hier voor te benutten.

Overige ‘starred items’
Andere items die een sterretje verdienden in m’n feedreader:

Al met al valt het nog wel mee met de komkommertijd. Drop andere highlights van de afgelopen weken gerust in de comments!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.