Zoek je naar een goede én snelle manier om jouw grote productaanbod live te zetten? Wil je dit specifiek en relevant voor je doelgroep doen? Dan is ADCORE het antwoord!
 

ADCORE

Door middel van een goede productfeed kunnen onze SEA experts eenvoudig duizenden van jouw producten of diensten live zetten, specifiek getarget zodat ze relevant zijn voor jouw doelgroep. adCore is daarnaast ook te gebruiken voor generieke campagnes, dus in beide gevallen zorgen wij ervoor dat jouw doelgroep al meteen bereikt wordt wanneer zij slechts hun zoekwoord hebben ingetypt.

Onze ervaring met adCore reikt verder dan enkel webshops. adCore en feed-based advertising is ook interessant wanneer je bijvoorbeeld reizen of vacatures aanbiedt. Heb jij:

  • een groot aanbod?
  • een (product) feed?
  • een variabel assortiment?
  • vaak wijzigingen in de voorraadstatus?
  • vaak wijzingen in de prijs?

Dan zorgt ADCORE voor een extreem efficiënt campagnebeheer. Je bespaart meer tijd door automatisch advertenties te genereren en te wijzigen. Je adverteert niet meer met producten die niet op voorraad zijn en je hebt in no time de grootste digitale etalage die gevuld is met specifieke items waardoor het extra waardevol is voor bezoekers. Zo dek je in één keer alle relevante long-tail keywords af!
 

Ontdek de mogelijkheden van ADCORE via Traffic Builders

Onze SEA experts werken graag met adCore voor onze opdrachtgegevens, maar wij kunnen ook licenties uitgeven. Heb je het beheer van campagnes liever in eigen hand, maar wil je toch profiteren een adCore licentie gecombineerd met de service en de expertise van Traffic Builders. Laten we dan de mogelijkheden van adCore via Traffic Builders bespreken!
 

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van ADCORE? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.
 

Gerelateerde tools

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op

Onze liefde voor challengers

Wij houden van een uitdaging

Bij Traffic Builders hebben wij allemaal een diepgewortelde passie voor digital marketing. Wij zijn op een sympathieke manier kritisch en eigenwijs, waardoor we continue elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen voor een nog beter resultaat. Wil je weten met welke opdrachtgevers wij een digital marketing uitdaging aan zijn gegaan?

Meer uitdagingen

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.