Traffic Builders genomineerd voor Zoekmachinemarketing Award 'De Speld 2011'

Geschatte leestijd: 2 minuten

Traffic Builders is genomineerd voor De Speld 2011, de jaarlijkse zoekmachinemarketing award die tijdens SES Amsterdam 2011 wordt uitgereikt. Een deskundige jury beoordeelt de drie geselecteerde cases – die op 6 oktober (de 2e dag van het congres) door de genomineerden zelf gepresenteerd worden – op innovatief karakter, behaalde resultaten en de bijdrage aan zoekmachinemarketing.

Inzendingen voor De Speld bestaan uit cases, tools, onderzoeken of andere gebieden gekoppeld aan zoekmachine marketing. Tijdens SES Amsterdam 2011 (5/6 okt) – The Leading Search & Social Marketing Event – zal duidelijk worden van welke case de jury het meest onder de indruk is.

De 3 nominaties voor 2011 zijn toebedeeld aan de volgende bureaus:

  • Traffic Builders – Case: Oxxio
  • OrangeValley – Case: Independer.nl
  • bGenius – Case: Wehkamp

traffic builders genomineerd - de speld 2011 - award - ses.jpg

Juryleden ‘De Speld’

De cases worden grondig beoordeeld door Bas van den Beld (oprichter en CEO, State of Search), Mike Grehan (VP & global content director, Incisive Media), Nils Rooijmans (oprichter en CEO, Expose Media), Ton Wesseling (senior conversion consultant, Online Dialogue) en Xaviera Ringeling (eigenaar, Never Ending Web).

Over de Genomineerden ‘De Speld 2011’

Traffic Builders – Oxxio

Traffic Builders heeft met haar case rondom Oxxio een zeer solide Search Case neergezet, vindt de jury, waarbij ook de nodige creativiteit ten toon gespreid werd. Met de case toont Traffic Builders aan dat SEO nog steeds een belangrijk speerpunt kan en moet zijn voor grote organisaties.

bGenius – Wehkamp

De jury prijst bGenius dat zij door de inzet van haar technologie meer rendement halen uit verscheidene marketingkanalen. Door verschillende marketingkanalen (SEO, SEA, maar ook de inzet van sitelinks etcetera) te optimaliseren werd een duidelijke stijging in ROI behaald.

OrangeValley – Independer.nl

OrangeValley zich heeft met haar case gefocused op een aantal nieuwe ontwikkelingen bij de zoekmachines. Een van die ontwikkelingen is de inzet van zogenaamde Rich Snippets. De juryleden zijn van mening dat hoewel de uitvoering daarvan niet heel ingewikkeld lijkt, OrangeValley wel een van de organisaties is die inspeelt op nieuwe ontwikkelingen, iets wat de jury erg toejuicht.

‘Spannend’

De jury heeft de zware taak om de winnaar te bepalen. Juryvoorzitter Bas van den Beld benadrukt daarom ook: Het gaat heel spannend worden, we hebben als jury nu nog geen idee wie er uiteindelijk met de prijs naar huis gaat. De aanvullende informatie en pitches zullen de doorslag moeten geven.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.