Traffic Builders is officieel Google Tag Manager Certified Partner

Voor Google Analytics Certified Partners is het mogelijk om een officiële certificering te behalen voor Google Tag Manager. Sinds deze maand is Traffic Builders ook officieel Google Tag Manager Certified Partner. Daarnaast zijn wij Google Analytics Premium Reseller, waarmee we aan alle certificeringen op het gebied van Google Analytics voldoen.

Met deze certificering wordt een onderscheid gemaakt in de kennis en expertise van Google Tag Manager (GTM) met online marketingbureaus die deze certificering niet hebben. Voor het behalen van dit certificaat is het nodig om te slagen voor een specialistisch (technisch) GTM-examen en een businesscase te beschrijven van een reeds gedane geavanceerde GTM-implementatie, aangevuld met specifieke voorbeelden.

Google Tag Manager Certified Partner

GTM Certified Partner Badge-400x400pxGoogle Tag Manager Certified Partners zijn dan ook goedgekeurd door Google om GTM-implementaties uit te voeren en om ondersteuning te bieden bij organisaties waar GTM reeds is geïmplementeerd. Zij krijgen als eerste toegang tot de nieuwste features binnen GTM en worden op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen binnen deze tool.

Tag Management

Met een tag management systeem is het mogelijk om zonder tussenkomst van de IT-afdeling codes toe te voegen en bij te werken op webpagina’s om specifieke doelen op de website te meten. Dit betekent dat er geen afhankelijkheid meer van ICT of het webbureau is bij het doorvoeren van relatief eenvoudige wijzigingen. Hierdoor worden doorlooptijden voor het doorvoeren van wijzigingen verkort naar enkele minuten. Bovendien verbetert een tagmanagementsysteem de laadsnelheid van de website aanzienlijk, doordat de vele losse scripts zijn vervangen door 1 containercode.

Hulp nodig bij Google Tag Manager?

De migratie naar Universal Analytics is een ideaal moment om te starten met GTM. Wil je Google Tag Manager implementeren of is het reeds geïmplementeerd en heb je ondersteuning nodig om er het maximale uit te halen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.