Webwinkel vakdagen 2018: wat kun je dit jaar van ons verwachten?

Nog een week en dan is het tijd voor de Webwinkel Vakdagen 2018! Ook dit jaar zijn we weer van de partij, met een gloednieuwe stand én toffe sprekers! Zoals elk jaar vertel ik je alvast wat je kunt verwachten van onze sessies en waarom je deze beurs niet mag missen!

Webwinkel vakdagen 2018

Op 24 en 25 januari vinden de Webwinkel Vakdagen 2018 plaats in de Jaarbeurs, Utrecht. Twee volle dagen lang staan de hallen van de Jaarbeurs in het teken van webshops, online zichtbaarheid en het verhogen van conversies. Voor beginnende webshops, maar ook ervaren aanbieders een mooie beurs om te netwerken en nieuwe inzichten op te doen! Ook dit jaar zijn we weer van de partij, met een stand vlakbij de VIP-lounge en Keynote zaal. Je vindt ons achter CM op stand 218. Bekijk hier alvast de plattegrond om je voor te bereiden.

Webwinkel Vakdagen 2018

Traffic Builders aan het woord op de Webwinkel Vakdagen 2018

Elk jaar  spreken we op de Webwinkel Vakdagen. Ook dit jaar, met twee mooie sessies op donderdag 25 januari. Dit jaar hebben we gekozen voor de onderwerpen Display Advertising en Analytics. Laat me je wat meer vertellen over de inhoud!

Digital Out of Home: de buitenkans voor elk merk! 

Donderdag 10:30 – 11:00 uur in zaal 5 

Als marketeers zoeken we steeds naar nieuwe manieren om (potentiële) consumenten aan te spreken en te verrassen om tijd en geld in een merk te steken. Display consultant Michael Kloosterhuis en Mendel Looije van Outmoove laten zien hoe jij slim gebruik kan maken van data om met relevante boodschappen de consument te bereiken op verschillende momenten en locaties.

Misschien ken je veelgelezen blogartikelen van Michael al. Zo niet, bereid je dan goed voor op deze sessie door deze artikelen te lezen:

Waarom ook jij aan de slag wilt gaan met Digital Out Of Home 

Waarom Programmatic TV onmisbaar is voor adverteerders

Tijdens deze sessie ontdek je de mogelijkheden en raak je geïnspireerd van de buitenkans die Programmatic Digital out of Home in 2018 met zich meedraagt en dat daar helemaal geen gigantisch budget voor nodig is. En zoals we altijd beloven, zul je na afloop weggaan met praktische info en inspiratie om aan de slag te gaan met Programmatic Digital out of Home.

Personalisatie: van data naar meer resultaat

Donderdag 13:15 – 13:45 uur in zaal 1 

Er zijn tal van redenen waarom je meer data over je klant zou willen opslaan. Bijvoorbeeld om beter te retargeten. Of goed te kunnen A/B testen. Of je zet de volgende stap en begint met personalisatie.

Onze Digital Analytics consultant Tije Vlam laat aan de hand van cases zien dat personaliseren minder ingewikkeld is dan veel mensen denken. Na afloop van deze sessie kun je direct aan de slag. Heb je nog vragen? Dan ben je natuurlijk van harte welkom op onze stand!

Ook naar de Webwinkel Vakdagen 2018?

Toegang tot de Webwinkel Vakdagen is gratis. Klik hier om je aan te melden en een toegangsticket te bemachtigen. Onze enthousiaste consultants staan voor je klaar op stand 218! Tot volgende week!