Wolter Tjeenk Willink 28 juni 2005 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten
Google heeft een nieuwe reeks van penalties uitgedeeld in haar strijd om de zoekmachine op te schonen. Zoekmachine optimalisatie bureau Tribal, niet te verwarren met het Amsterdamse reclamebureau Tribal DDB, heeft hierdoor te kampen met penalties op naar verwachting meer dan 50 websites, de meeste van klanten.

Wie sinds gisteren in Google zoekt op Zoekmachine Marketing en Zoekmachine Optimalisatie zal niet meer het Tribal domein zoekmachine-optimalisatie.net op 1 aantreffen maar de e-marketing.pagina.nl. Het lijkt er op dat ook een zeer groot aantal klanten van het Bossche bedrijf afgestraft is door Google. Zo zijn onder andere t4telecom.nl, uitinbrabant.nl, yakult.nl, hostnet.nl en trends.nl bestraft met een pagerank 0. Met behulp van de andere zoekmachines als ilse.nl en alltheweb.com is nog te achterhalen om welke domeinen het nog meer gaat.

Meer details over de twijfelachtige praktijken van Tribal zijn te vinden op Jeroen.com.

Bron: Jeroen.com / Marketingfacts.nl

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Zoekmachine optimalisatie bureau Tribal afgestraft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/