Home » Algemeen » Zoekmachine optimalisatie bureau Tribal afgestraft

Zoekmachine optimalisatie bureau Tribal afgestraft

Google heeft een nieuwe reeks van penalties uitgedeeld in haar strijd om de zoekmachine op te schonen. Zoekmachine optimalisatie bureau Tribal, niet te verwarren met het Amsterdamse reclamebureau Tribal DDB, heeft hierdoor te kampen met penalties op naar verwachting meer dan 50 websites, de meeste van klanten.

Wie sinds gisteren in Google zoekt op Zoekmachine Marketing en Zoekmachine Optimalisatie zal niet meer het Tribal domein zoekmachine-optimalisatie.net op 1 aantreffen maar de e-marketing.pagina.nl. Het lijkt er op dat ook een zeer groot aantal klanten van het Bossche bedrijf afgestraft is door Google. Zo zijn onder andere t4telecom.nl, uitinbrabant.nl, yakult.nl, hostnet.nl en trends.nl bestraft met een pagerank 0. Met behulp van de andere zoekmachines als ilse.nl en alltheweb.com is nog te achterhalen om welke domeinen het nog meer gaat.

Meer details over de twijfelachtige praktijken van Tribal zijn te vinden op Jeroen.com.

Bron: Jeroen.com / Marketingfacts.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen gewoon in jouw mailbox

Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nauw betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Blijf op de hoogte van

De laatste trends & ontwikkelingen

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen per mail