In onze unieke, holistische benadering van zoekmachinemarketing staan een marketinggedreven en resultaatgerichte benadering centraal. Het gaat niet uitsluitend om het realiseren van topposities, noch om het genereren van bezoekers. Het genereren van new business of branding is het doel en zoekmachinemarketing 'slechts' het middel. Het is het resultaat dat telt.

Om uw online doelstellingen te realiseren bieden we u een zestal zoekmachine marketing diensten. Welke combinatie van methoden uiteindelijk voor u de meest effectieve zoekmachine marketing strategie vormt, is afhankelijk van uw organisatie en marketingdoelstellingen.

Overzicht workshops

Traffic Builders biedt verschillende workshops aan in diverse vakgebieden. Deze zijn ingestoken op diverse niveaus, waardoor iedereen een keuze heeft in workshops op zijn/haar niveau. Voor deze trainingen kan individueel worden ingeschreven. De trainingen vinden ’s ochtends plaats op ons kantoor in Almere Centrum en duren 3-3,5 uur. De Google Analytics Basis bestaat echter uit […]

Web analytics

Stuur uw online marketingactiviteiten effectief bij o.b.v. onze eigen custom made dashboards en maximaliseer zo uw online rendement.

Conversie-optimalisatie met behulp van online persuasion

Vreemd genoeg is conversie-optimalisatie voor veel online marketeers nog een relatief onbekend terrein;  vaak staat de investering in het binnenhalen van meer bezoekers in schril contrast tot die in conversieverbetering.  Onterecht, want meer verkeer leidt niet automatisch tot hogere conversiepercentages. Een juiste toepassing van online persuasion-technieken zorgt dat het potentieel van verkeer op een website […]