3e IAB Search Marketing Thursday in het teken van Marktplaats en Van der Valk

De derde editie van de Search Marketing Thursday, georganiseerd door de Taskforce Search van brancheorganisatie Interactive Advertising Bureau, vindt op donderdag 24 september plaats in Amsterdam.


Ook deze Search Marketing Thursday wordt georganiseerd met het doel de kennis in de markt over de toepassingen en het effect van zoekmachinemarketing te vergroten. Tijdens deze editie komen wederom 2 sprekers aan bod, gevolgd door de site clinic en een netwerkborrel.

Programma derde Search Marketing Thursday
Roelof Lettinga
, Head of Admarkt van eBay/Marktplaats, verzorgt de aftrap van deze Search Marketing Thursday. Dit doet hij met een presentatie over het advertentiesysteem Admarkt en nieuwe, interessante ontwikkelingen voor adverteerders.

De tweede presentatie wordt verzorgd door Gerard Schomaker, General Manager van Van der Valk Internet. Hij spreekt over de rol van search marketing bij Van der Valk Hotels en laat daarbij zien welke inzichten sinds de nominatie van Van der Valk voor de Search Engine Marketing Award in 2008 zijn opgedaan.

Site Clinic
Ook deze Search Marketing Thursday wordt afgesloten met de inmiddels fameuze Site Clinic. In een ware pressurecooker toetst de jury meerdere door het publiek aangedragen websites op de wijze waarop ze geoptimaliseerd zijn voor de vindbaarheid door zoekmachines. De websites zullen tijdens deze Search Marketing Thursday kritisch bekeken worden door:

  • Alain Sadon (Seo guru);
  • Heini van Bergen (Tribal), en
  • Siegfried Jongsma (Traffic 4U).

Overige informatie
De derde Search Marketing Thursday vindt plaats vanaf 16 uur in het Mirror Centre in Amsterdam. Na afloop is er uiteraard de gelegenheid om te netwerken en te borrelen.

Locatie
Mirror Centre
Ter Gouwstraat 3 (Oosterspoorplein)
1093 JX Amsterdam

Aanmelden kan tot en met 21 september door een mailtje te sturen naar smt@iab.nl.