7 nominaties voor Traffic Builders bij de Global Search Awards 2023

Afgelopen vrijdag werd de shortlist met genomineerden bekend gemaakt voor de Global Search Awards 2023. Tijdens de Global Search Awards worden prijzen uitgereikt voor de beste en meest innovatieve campagnes op het gebied van SEO, SEA en Content Marketing. We zijn verheugd en trots te kunnen delen dat we dit jaar maar liefst 7 keer zijn genomineerd!

Nominaties Global Search Awards 2023

De shortlist met nominaties werd dit jaar op vrijdag 9 juni bekend gemaakt. We zijn daarbij 7 keer genomineerd in 6 verschillende categorieën:

  • Best use of Search – Finance (SEO) – LeasePlan Bank – 1,000% improvement through leveraging SEO and Content Marketing
  • Best use of Search – B2C (SEO) – LeasePlan Bank – 1,000% improvement through leveraging SEO and Content Marketing
  • Best use of Search – B2C (PPC) – Mediq – Switching Campaigns -50% Cost Per Lead
  • Best use of Search – Health – Mediq (2x):
    • Successfully promoting Mediq Health Coach with +143% MQLs
    • Switching Campaigns -50% Cost Per Lead
  • Best Local Campaign (PPC) – Mediq – Successfully promoting Mediq Health Coach with +143% MQLs
  • Best Integrated Campaign – Mediq – Switching Campaigns -50% Cost Per Lead

Global Sarch Awards 2023 finalist badge

Wil je de volledige shortlist met genomineerden bekijken? Je vindt deze op de website van de Global Search Awards via deze link.

Samenwerking met Mediq en LeasePlan Bank

De samenwerkingen met Mediq en LeasePlan Bank zijn prettig en succesvol. De nominaties zijn hier een mooie erkenning van en komen ook niet zomaar uit de lucht vallen. Naast 7 nominaties met beide opdrachtgevers eerder dit jaar bij de European Search Awards 2023 wonnen we met Mediq al eens goud bij de Global Search Awards in 2021. We willen Mediq en LeasePlan Bank dan ook bedanken voor het vertrouwen in Traffic Builders en we hopen nog vele jaren op deze manier door te kunnen gaan!

Mediq logoLeasePlan Bank logo

Global Search Awards 2023: het evenement

De Global Search Awards 2023 is voor het eerst een event dat live bij te wonen is. Op woensdag 12 juli komen in het Élysée Montmartre in Parijs marketeers van over heel de wereld samen voor de prijsuitreiking. Zien we jou daar ook?

Wil jij daarnaast ook awardwinning marketingstrategieën en -campagnes neerzetten? Geen uitdaging is ons te gek, hoe ambitieuzer hoe beter. Benieuwd hoe we te werk gaan? Neem vrijblijvend contact op!