Digital analytics

Digital Analytics

Digital analytics

Ben je op zoek naar meer inzicht om jouw kanalen te sturen op objectieve KPI’s? Wil je data uit verschillende bronnen combineren en eenvoudig inzichtelijk maken? Onze digital analytics experts vertalen data naar concrete inzichten met overzichtelijke dashboards en rapportages.

Webanalytics bureau Traffic Builders combineert met data management alle beschikbare data tot één heldere bron van informatie, dat dient als basis voor al jouw marketingactiviteiten. Een integratie met jouw CRM systeem maakt de totaaloplossing compleet.

Analytics maatwerk datakoppeling met het REAN-model

Als je de techniek voor jou laat werken, behaal je het meeste resultaat. Traffic Builders zorgt voor een fundament met het goed kunnen meten via tag management en het juist inrichten van digital analytics op basis van het REAN-model. Dit bewezen framework zorgt ervoor dat de KPI’s en targets duidelijk zijn en goed gemeten worden. Door de koppeling van verschillende dataplatformen en databronnen kun je voortaan sturen op bijvoorbeeld Customer Lifetime Value, in plaats van alleen kostprijs per conversie of marge per bezoeker.

Webanalytics reporting met interactieve dashboards

Onze overzichtelijke rapportages en custom dashboards maken inzichtelijk hoe verschillende kanalen met elkaar interacteren en elkaar versterken, zowel online als offline. We bieden hulp bij het bepalen van de rol die elk kanaal vervult in de marketingmix en adviseren hoe jij hier een maximale synergie kan bereiken. Ook de engagement van branding campagnes kun je inzichtelijk krijgen en zo sturen op objectieve en veelzeggende KPI’s.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van digital analytics? En zoek je digital marketing specialisten die jou écht verder kunnen helpen? Daag ons dan uit. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit en deel je ambitie!

Met welke uitdagingen kunnen we je helpen? Vraag een offerte aan!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Felipe Wesbonk
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Felipe

Felipe werkt sinds januari 2011 bij Traffic Builders. Als Product Manager Webanalytics & Marketing Intelligence is hij verantwoordelijk voor productontwikkeling en begeleidt hij trajecten op het gebied van webanalyse, marketing intelligence en online marketing. Ook geeft hij workshops en is bij SRM Opleidingen docent en mentor/coach voor de opleiding Online Marketeer B. In zijn vrije tijd speelt tennis en is hij verbonden aan een musical theatergroep.

Neem contact op met Felipe
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement