Het maken van de juiste keuze als het aankomt op budgetverdeling, doelstellingen en kanalen is niet makkelijk. Digital marketing blijft zichzelf vernieuwen met nieuwe tooling en media. Laat campagnes feilloos op elkaar aansluiten met een online strategie die staat als een huis. Onze strategen regelen het voor je.

Waaraan voldoet een goede digital marketing strategie?

We werken niet in kaders, maar één ding zal vanaf het begin leidend zijn: data. Met jouw doelstellingen gaan onze digital strategy marketeers aan de slag. Een goede digital marketing strategie bevat de juiste mediamix, creativiteit en koppeling van online en offline. Het draait om effectieve merkcommunicatie die de doelgroep bereikt in iedere fase van de customer journey.

Traffic Builders zorgt voor:

 • Een datagedreven digital marketing strategie
 • Inzicht in doelgroepen en actionable buyer persona’s
 • Synergie tussen marketingkanalen
 • Een overzichtelijk mediaplan
 • Innovatieve oplossingen
 • Monitoring en dashboarding van KPI’s
 • Een always-on mentaliteit
 • Benodigde creatives van onze in-house creative developers

Van directie en MT-niveau tot online marketeer, brand manager en marketingmanager: verschillende stakeholders hebben verschillende ambities. Aan ons de uitdaging om hier één lijn in te trekken en één (jaar)plan te maken waar alles in samenkomt.

REAN Marketingmodel

REAN is de rode draad in iedere online strategie. Tenminste, bij ons. Het model is gestoeld op vier fasen van de customer journey, met voor iedere fase kenmerkende KPI’s.

 • Reach: bereik, branding en merkbekendheid
 • Engage: merkbeleving en engagement met je doelgroep
 • Activate: focus op activatie, conversie of klantaankoop
 • Nurture: loyaliteit van je klanten (cross- en upsellkansen optimaal benutten voor een ideale Customer Lifetime Value)

Dit was REAN in het kort. Meer weten?

Naar het REAN-model Luister de REAN-podcast met CEO Wolter Tjeenk WillinkBlog: REAN-strategie

Digital Marketing Expertise

Met heldere afspraken en een duidelijke roadmap weet je als opdrachtgever altijd waar je aan toe bent. Traffic Builders werkt proactief met een no-nonsense instelling en is altijd op de hoogte van de laatste technologieën en tools.

We zoeken de grenzen van jouw digital marketing strategie op met innovatieve oplossingen. Daarbij dagen we onszelf uit maar ook onze opdrachtgevers. Met succes: in 2020 zijn we genomineerd voor 6 Global Search Awards en 7 European Search Awards. Ons werk voor OGZ werd beloond met een IAB Programmatic Award in de categorie full funnel.

Pushing Marketing Boundaries

Dus, wat denk je ervan? Klaar om de mouwen op te stropen en met een ijzersterke digital marketing strategie je concurrenten omver te blazen? Neem contact op!

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Dennis

Dennis is werkzaam als campaign manager display. Door de flinke groei in de display markt, is hij een waardevolle speler binnen het display team. Dennis houdt overzicht tussen verschillende ingewikkelde display campagnes en is werkzaam als aanspreekpunt voor grote key-accounts en discipline-overstijgende opdrachten.

Neem contact op

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze partners