Digital marketing strategie

Digital Marketing Strategie

Grip op doelgroepen, marketing en media met een digital strategie
Digital marketing strategie

Het maken van de juiste keuze als het aankomt op budgetverdeling, doelstellingen en kanalen is niet makkelijk. Digital marketing blijft zichzelf vernieuwen met nieuwe tooling en media. Laat campagnes feilloos op elkaar aansluiten met een online strategie die staat als een huis. Onze strategen regelen het voor je.

Waaraan voldoet een goede digital marketing strategie?

We werken niet in kaders, maar één ding zal vanaf het begin leidend zijn: data. Met jouw doelstellingen gaan onze digital strategy marketeers aan de slag. Een goede digital marketing strategie bevat de juiste mediamix, creativiteit en koppeling van online en offline. Het draait om effectieve merkcommunicatie die de doelgroep bereikt in iedere fase van de customer journey.

Traffic Builders zorgt voor:

 • Een datagedreven digital marketing strategie
 • Inzicht in doelgroepen en actionable buyer persona’s
 • Synergie tussen marketingkanalen
 • Een overzichtelijk mediaplan
 • Innovatieve oplossingen
 • Monitoring en dashboarding van KPI’s
 • Een always-on mentaliteit
 • Benodigde creatives van onze in-house creative developers

Van directie en MT-niveau tot online marketeer, brand manager en marketingmanager: verschillende stakeholders hebben verschillende ambities. Aan ons de uitdaging om hier één lijn in te trekken en één (jaar)plan te maken waar alles in samenkomt.

REAN Marketingmodel

REAN is de rode draad in iedere online strategie. Tenminste, bij ons. Het model is gestoeld op vier fasen van de customer journey, met voor iedere fase kenmerkende KPI’s.

 • Reach: bereik, branding en merkbekendheid
 • Engage: merkbeleving en engagement met je doelgroep
 • Activate: focus op activatie, conversie of klantaankoop
 • Nurture: loyaliteit van je klanten (cross- en upsellkansen optimaal benutten voor een ideale Customer Lifetime Value)

Dit was REAN in het kort. Meer weten?

Digital Marketing Expertise

Met heldere afspraken en een duidelijke roadmap weet je als opdrachtgever altijd waar je aan toe bent. Traffic Builders werkt proactief met een no-nonsense instelling en is altijd op de hoogte van de laatste technologieën en tools.

We zoeken de grenzen van jouw digital marketing strategie op met innovatieve oplossingen. Daarbij dagen we onszelf uit maar ook onze opdrachtgevers. Met succes: in 2020 zijn we genomineerd voor 6 Global Search Awards en 7 European Search Awards. Ons werk voor OGZ werd beloond met een IAB Programmatic Award in de categorie full funnel.

Pushing Marketing Boundaries

Dus, wat denk je ervan? Klaar om de mouwen op te stropen en met een ijzersterke digital marketing strategie je concurrenten omver te blazen? Neem contact op!

Daag ons uit en deel je ambitie!
Samen maken we jullie digital marketing-doelen waar. Neem contact op zodat we kunnen kennismaken.
Contact
 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Wij maken digitale ambities waar

Cases

Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

 • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.