Het maken van de juiste strategische keuzes als het aankomt op budgetverdeling, doelstellingen en kanalen is niet gemakkelijk. Digital marketing blijft zichzelf vernieuwen met nieuwe tooling en media. Laat je campagnes feilloos op elkaar aansluiten met een online strategie die staat als een huis. Onze strategen regelen het voor je.

Waaraan voldoet een goede digitale marketing strategie?

We werken niet in kaders, maar één ding zal vanaf het begin leidend zijn: data. Met jouw doelstellingen gaan onze digital strategy marketeers aan de slag. Een goede digital marketing strategie bevat de juiste mediamix, creativiteit en koppeling van online en offline. Het draait om effectieve merkcommunicatie die de doelgroep bereikt in iedere fase van de customer journey.

Traffic Builders zorgt voor:

 • Een datagedreven digital marketing strategie
 • Inzicht in doelgroepen en actionable buyer persona’s
 • Synergie tussen marketingkanalen
 • Een overzichtelijk en onderbouwd mediaplan
 • De meest effectieve innovatieve oplossingen
 • Monitoring en dashboarding van KPI’s
 • Effectieve creatives van onze in-house creative developers

Van directie en MT-niveau tot online marketeer, brand manager en marketingmanager: verschillende stakeholders hebben verschillende ambities. Aan ons de uitdaging om hier één lijn in te trekken en één (jaar)plan te maken waar alles in samenkomt.

REAN Marketingmodel

REAN is de rode draad in iedere online strategie. Tenminste, bij ons. Het model is gestoeld op vier fasen van de customer journey, met voor iedere fase kenmerkende KPI’s.

 • Reach: bereik, branding en merkbekendheid
 • Engage: merkbeleving en engagement met je doelgroep
 • Activate: focus op activatie, conversie of klantaankoop
 • Nurture: loyaliteit van je klanten (cross- en upsellkansen optimaal benutten voor een ideale Customer Lifetime Value)

Dit was REAN in het kort. Meer weten?

Naar het REAN-model Luister de REAN-podcast met CEO Wolter Tjeenk WillinkBlog: REAN-strategie

Digital Marketing Expertise

Met heldere afspraken en een duidelijke roadmap weet je als opdrachtgever altijd waar je aan toe bent. Traffic Builders werkt proactief met een no-nonsense instelling en is altijd op de hoogte van de laatste technologieën en tooling.

We zoeken de grenzen van jouw digital marketing strategie op met innovatieve oplossingen. Daarbij dagen we onszelf uit, maar ook onze opdrachtgevers. Met succes: in 2020 zijn we genomineerd voor 6 Global Search Awards en 7 European Search Awards en wonnen we 3 Global Search Awards, in 2021 was het er één. Ons werk voor OGZ werd beloond met een IAB Programmatic Award in de categorie full funnel.

Pushing Marketing Boundaries

Dus, wat denk je ervan? Klaar om de mouwen op te stropen en met een ijzersterke digital marketing strategie je concurrenten omver te blazen? Neem contact op!

Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Arnold

Digital Strategy Consultant

Arnold is werkzaam bij Traffic Builders als Digital Strategy Consultant. Hij houdt zich in deze functie bezig met de invulling van de digitale marketing strategie en lange termijn plannen van diverse Key-accounts. Het leuke aan deze functie vindt hij de diversiteit van de verschillende opdrachtgevers. Hierdoor komt hij in aanraking met verschillende marketing vraagstukken en is de uitdaging om altijd een digitale strategie op maat te maken. Buiten het werk is Arnold een groot voetballiefhebber en actief aan het wielrennen. Zo gaat hij ook graag ergens op vakantie om in de bergen te fietsen.

Neem contact op

Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze partners